Hahah nası sorayım çok saçma olur ne diyeceğimKendisine sorsaniz? Biz sizi sevgilinize cilve yaparken mi izliyoruz ki "şu hareketini daha cok yap" diyecegiz.
ben soruyordumHahah nası sorayım çok saçma olur ne diyeceğimhangi hareketim sana cilve geliyor söyle biraz daha yapayım mı? Genel bi algı var cilveyle ilgili hangi hareketler ona giriyor onu soruyorum adama da denmez yani
Sanırım buna aura diyorlar .Bazı kadınlar farkında değil ama konuşurken de hal tavırları da cilveli yapıları mi böyle bilemem. Karşı komşum 70 yaşında o kadar hayat dolu okadar işveli ki yanında ben kendimi yaşlı hissediyorum yapıları öyle heralde
G*t kıvırmak saçlarını savurmak ateşli bakmak felan olabilir mi acaba benim aklıma öyle geliyorKızlaar nasıl cilveli kadın olunur gercekten bunu soruyorumerkek arkadaşım beni hep cilveli sevgilim diye sever ama bu cilveden kastı ne bi türlü çözemedim, yani yaptığım hangi hareket ona cilve gibi geliyor? Onu daha çok yapayım hahahahah
Bir de askerden döneceekk ona sürpriz hazırlamak istiyorummne yapayımm güzel önerileriniz varsa acıgımmm ballar tesekkür ederiimm?
Erkek arkadaşınız olduğu için cilveli sevgilim diye hoşuna gidiyordur. Özellikle cinsellik anlamında birleşme yaşamadiysaniz. Evlenince demez yavaş yavaş bu seferde eşim hiçbirsey demiyor diye konu açılıyor şaka bir yana. Espriyle karışık yazdimKızlaar nasıl cilveli kadın olunur gercekten bunu soruyorumerkek arkadaşım beni hep cilveli sevgilim diye sever ama bu cilveden kastı ne bi türlü çözemedim, yani yaptığım hangi hareket ona cilve gibi geliyor? Onu daha çok yapayım hahahahah
Bir de askerden döneceekk ona sürpriz hazırlamak istiyorummne yapayımm güzel önerileriniz varsa acıgımmm ballar tesekkür ederiimm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?