• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil cikartabilirim?

kirmizipikap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
190
33
118
Kizlar tecrubelerinize ihtiyacim var en sevdigim tişörtumun koltuk altlari nerdeyse simsiyah oldu. Nasil oldu anlamadim :KK43: sizden ricam nasil cikartabilecegim hakkinda oneride bulunmaniz. Camasirsuyu denemek istemiyorum cunku kumasu cok ince . Zarar verir diye dusunuyorum:KK42: baska ne deneyebilirim???

Birazdan misafirim geleceginden gec cevap yazarsam kusura bakmayin olur mu:KK3:

Simdiden tesekkurler

Kizlar tecrubelerinize ihtiyacim var en sevdigim tişörtumun koltuk altlari nerdeyse simsiyah oldu. Nasil oldu anlamadim :KK43: sizden ricam nasil cikartabilecegim hakkinda oneride bulunmaniz. Camasirsuyu denemek istemiyorum cunku kumasu cok ince . Zarar verir diye dusunuyorum:KK42: baska ne deneyebilirim???

Simdiden tesekkurler
Tisortunun rengi ne? Beyaz mi?

Simdiden tesekkurler

yıpranmadan kaynaklı bir siyahlaşma ise bir çözümü yok
ancak boyanma nedeni ise
belki leke çıkarıcak işe yarar

Pardon kizlar hic detay yazmamisim :oops:
resim eklemeyi de beceremedim :KK43:

Tisortumun rengi beyaz ve boyadan olmadi hatta uzerine bisey bile giymemistim :KK43: deodorant yapar mi acaba?
aaa bi de ikinci giyisimdi yipranmadan olmaz herelde di mi

kişisel bakım ürünlerinizden birisi yapmış olmalı,
aspirin diye bir temizlik malzemesi var onu suda çözdükten sonra içerisinde bekletin
faydasının olacağını düşünüyorum
ek olarak ariel leke çıkarıcılar da iyi gerçekten
halledersiniz umarım, ben de çok üzülüyorum yeni eşyalarıma bir şeyler olunca,
başarılar;)

oksijenli su dene hastanede bi kez deodorant lekesini oyle cikarmistim beyaz formadan benimd2e sapsarı olmuştu hemen çıktı siyah cikar mi ve deodorant lekesi mi bilmiyorum ama deneyebilirsin

Aspirin diye bisey duymamistim daha once o_O ama bunlari sirayla deniyecem bakalim biri ise yarar mutlaka. Tesekkurler cevaplariniz icin:KK58:

Back