Nasıl canım acıyor :((

Annelikyoluuzun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
91
28
3
50
kızlar merhaba :( konu doğru yerde mi bilmiyorum :( ya bu sol kalça kemiği ağrısı neden olur :( adım attırmıyor en azından doktora gidene kadar evde geçirebileceğim birşey var mı ? Randevuyu alana kadr

Polkilinik randevusu alana kadar bir acile gitseniz. Evde deneyeceğiniz herhangi bir sey daha kotu sonuç verebilir.

Bel fıtığı olabilir. Kum döküyor veya taş düşürüyor olabilirsiniz. Madem hemen gitme imkanıniz yok, sıcak bir duş alın ağrı kesici içip uzanın dinlenin. Geçmiş olsun

Konu Bdv’de olunca ve başlığı görünce “aldatma, ayrılık, eşin kayınvalideye ses çıkarmaması” falan sandım :KK53:
Geçmiş olsun

Aynı durum bende de var Fizik tedaviye gidiyorum sakroiliak eklem sorunu dendi Manuel terapi uygulanıyor şuan ve ağrı kesiciler Yaygın görülen bir durum..geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Evde bir ilaç alıp daha sonra başınız iyice ağrıyabilir dr gidene kadar ağrıyı çekin. Bel ağrısı da kötü

kızlar merhaba :KK43: konu doğru yerde mi bilmiyorum :KK43: ya bu sol kalça kemiği ağrısı neden olur :KK43: adım attırmıyor en azından doktora gidene kadar evde geçirebileceğim birşey var mı ? Randevuyu alana kadr

Benim de kuyruk sokumunun aşagısı sağ kalça tarafında bi ağrı oluyor geçen gün öyle bi ağrıdı ki adım atamadım sağa sola dönemedim öksürsem bile ağrıdı bi ağrı kesici aldım belime sıcak su torbası koydum sırt üstü yatıp dinlendim geçti. Normalde de ağrır ara sıra ama bu kadar kötü olmamıştı ben doktora gitmedim.

Benim de kuyruk sokumunun aşagısı sağ kalça tarafında bi ağrı oluyor geçen gün öyle bi ağrıdı ki adım atamadım sağa sola dönemedim öksürsem bile ağrıdı bi ağrı kesici aldım belime sıcak su torbası koydum sırt üstü yatıp dinlendim geçti. Normalde de ağrır ara sıra ama bu kadar kötü olmamıştı ben doktora gitmedim.
2,3 gün arayla tekrarlıyor benım bu ağrım + uyuşma söz konusu

Back
X