• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil calisiyorsunuz?

lorin88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
264
105
43
Kizlar mrb acikogretim adalet bolumunu okumaya calisiyorum bu bolumu okuyan var mi? Nasil bir sistemle ders calisiyorsunuz yardimci kitaplariniz varmi ? Cok agir geliyo konular oku oku kafam sisti resmen arastirdigimda cikmis sorulara calisin yeterli diyolar oyleyse bu sorulari nerden bulabilirim bi yardim edin ne olur:(

Kizlar mrb acikogretim adalet bolumunu okumaya calisiyorum bu bolumu okuyan var mi? Nasil bir sistemle ders calisiyorsunuz yardimci kitaplariniz varmi ? Cok agir geliyo konular oku oku kafam sisti resmen arastirdigimda cikmis sorulara calisin yeterli diyolar oyleyse bu sorulari nerden bulabilirim bi yardim edin ne olur:KK43:
Ben de işletme okuyorum 1.sınıfım çevremdeki kişiler aöf okuyanlar yardımcı kitaba gerek yok dediler,okulun verdiği kitaba çalış yeter dediler.Vize ilk dört ünite final ise tüm ünite olacak,ilk sınavlar 6-7 aralık.

Kizlar mrb acikogretim adalet bolumunu okumaya calisiyorum bu bolumu okuyan var mi? Nasil bir sistemle ders calisiyorsunuz yardimci kitaplariniz varmi ? Cok agir geliyo konular oku oku kafam sisti resmen arastirdigimda cikmis sorulara calisin yeterli diyolar oyleyse bu sorulari nerden bulabilirim bi yardim edin ne olur:KK43:

Ben de işletme okuyorum,ünitelerin arkasında test ve özetlere bakmaya başladım notlarım düzeldi. Kısmetse bu sene bitecek. İş yerinde vakit buldukça netten é öğrenme portalından aynı kitabı açıp çözüyorum.

E öğrenme portalından çalışıyorum çoğu dersın unıte unıte vıdeo su var :) Akabindede deneme sınavını çözüyorum basarılıyım gibi ;) Sınavda görücez sonucu

Back