• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bu kadar şanşsızım?

rakkastaas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2019
1
0
1
31
Aslında dertlesmek icin icimi dokmek icin yaziyorum.Kimileri beni anlayabilir kimileriniz dalga gecebilir bilmiyorum.26 yasinda kabullenmis biri olarak soyluyorum.Ask sevgi artik imkansiz geliyor.4 yillik bir iliskim vardi bitti.Uzerinden seneler gecti ve ben hic bir iliskimi yurutemedim.Kendimde aradim sucu once.Nerden bakarsam bakayim karsima cikan kisilerle flort evresinde kalabildim.Sevgilisi oldugunu yuzume itiraf edenler ilk bulusmadan sonra aramayanlar ,ilgisizler,yalan soyleyenler hepsiyle bir bir tanisip yuzlestim resmen.Simdi asik bir cift gorsem o kadar imreniyorum ki.Cunku beni bulmuyor.Ne kadar istesemde duzenli bir iliski yok etrafta.Evde kalmislik korkusu mu dersiniz artik bilemem ama bende ki yarim hissetmek gibi.Gecen gun yasli bi amca teyze el ele yuruyo.Ne kadar imrendim.Guvenilebilecek biri yok inanin deniyorum ama karsima cikmiyor bir turlu.Cok uzuluyorum. Icim isinmiyor kimseye gercekten olabilecek kimse cikmiyor.Asik olmayi sevmeyi sevilmeyi o kadar ozledim ki.Herhangi biri ile ondan ona degil istedigim.Inanin umutsuzluktan fal baktirmaya calistim.Onda da falci bile bana bi yol gostermedi biliyorum cok gunah dua da ediyorum.Ama Allahim bir yol gosterir belki bir isaret olur diye baktirdim.Batil biliyorum ama bir isarete hasretim.Artik hevesim kaciyor.Bu durum beni o kadar etkiliyor ki kendimi cirkin eksik hissediyorum.Paylasmak sevmek sevilmek o ic kipirtisi heyecan durustluk.Birine guvenebilmek bu devirde ne kadar zor.Sanirim o adam gelmeden olucem yalniz.Etrafimdakilere paylasamiyorum cunku evde kalmis muamelesi yapilmasini istemiyorum.Oyle bir bosluktayim ki icim kor gibi.Etrafimdaki herkes sevdigi kisiyle mutlu kendimi umitsiz vaka gibi goruyorum.Isyan etmek istemiyorum gonlumun aktigi bir insanla guzel bir evlilik yapmak istiyorum.Mutlu olanlar Onlar daha mutlu olsunlar ama bende olayim istedim denedim olmuyor kimse gelmiyor.sadece sohbet edebilmek belki sizden akil almak icin yazmak istedim.

Herşeyin zamanı var. Klişe sözler gibi gelir sana ama öyle. Kendinle mutsuz olarak kimseyi mutlu edemezsin hatta kimseyle mutlu olamazsın. Önce bırak başkasını hayatına sokmayı nasıl mutlu olabilirsin onlara odaklan. Olmayacak dersen olmaz. Önce güzel düşünüp güzel yaşamaya odaklan. Bu üzülerek akıp giden zamanına ilerde üzüleceksin. Aslında doğru bulmadığın fallara kadar indirmişsin yarınlarını. Acilen toparlanmanı tavsiye ederim. Evde kalmamışsın 26 yaş neki. Yaşını çok büyül görüp evde kaldım kompleksine girip kendini bunaltma. Yine olan sana oluyor. Bugünün kötü oluyor ve yarınlarına yansıyor.

Evli mutsuz da kaynıyor ortalık.. Aldatılanlar, Şiddet görenler, Eziyet Çekenler, Aşşağılananlar Vs Vs... İmtihan Dünyası. Sağlığın yerindemi? Annen baban Seni seviyormu? 1 tanede olsa dostun varmı? Şükür sebebi bence. İnsanların başına neler neler geliyor herkesin derdi kendine En büyük yük gelirimiş.. Kafanı yorma Sen istemesen bile senin ayağına gelecek nasibin.. Bunlar kader dir Vakti saat i var. Acele etme kendi, kendini yorma boşuna :) istemesende başın bağlanacak Beynini kitleme bu konulara.. Sen çok değerlisin bunuda unutma..

Kelin merhemi olsa başına sürermiş.
İnsanlar o kadar bozuldu ki -belkide hep böyleydi- bırak seni sevecek sevebileceğin insanı sadece kazık yemeyim yeter diyebileceğim bir insan bile bulmak çok zor.
Senin durumunda çok kişi var.
Umut etmekten başka beklemekten sabretmekten başka ne yapılır ki.

Back