Gebeliğe Hazırlık Nasıl boşaltılır bu kafa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sahika Kocarslanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
218
287
103
Herkese istediği şekilde hayırlı bebişler diliyorum öncelikle. Allah yıllarca deneyenlere sabır ve en kısa sürede hayırlı evlatlar versin. Ben 30 yaşındayım. Geçen ay daha ilk denememizdi. Yumurtlama gününden sonra ilişki olmadı aslında. Tam denedik sayılır mı bilmiyorum. Neyse tutmadı tabii. Benim tek yumurtalığımda 2 cm bir çikolata kistim var. Doktorum gebeliğe engel olmaz dedi. Herkes kafanı boşalt, çocuk için ilişki yaşama vs diyor. Yıllarca denedik kafamı boşalttım oldu diyenler var. Ben daha yolun başında biri olarak soruyorum. Nasıl boşaltılır bu kafa? Çünkü heralde tedavi falan gerekse hiç olacak gücüm yok. Psikolojim bunu kaldırmaz, dayanamam tedavilere. Çocuksuz oturur dua eder beklerim bir ömür. Çocuğumun olmamasından çok korkuyorum. Bu bende bir fobi oldu.

Siz şimdiden salmışsınız tedavi olmam gerekırse nasıl kaldırırım vs gibi. Kafanızı nasıl dağıtabilirsiniz pek sanmıyorum 1.5 sene uğraşmış biri olarak o kafa dağılmıyor kafayı dağıttım diyenler artık olmayacak dıye düşünüp vazgeçenler ben onu yapamadım her ay başka mücadele verdim. Neyse zaten daha 1 ay olmuş her ay yeniden umut var demektir olmuyorsa doktora gidin araştırın sebebi var mı tedaviyse tedaviye güçlü olacaksınız siz elinizden geleni yapın gerisi rabbime kalmış.

O kafa boşaltılmıyor malesef sadece belli bir süre sonra hevesin geçiyor alışıyorsun sakin kalıyorsun o kadar yoksa kaç ay denersen dene her seferinde düşünürsün aklında olur daha sizinki çok erken sakin kalmaya çalışın gerekenleri yapın gerisini Allaha bırakın çokta kafaya takarsanız bir kadın doğuma gidin genel kontrol yaptırın vitaminlerle hormonlar rahime filan batırın ona göre davranırsınız

Bende 2 ay denedm olmadi 3. Ayima giricem ama gercekten o kafa bencede bosalmiyor. Bir kere ona niyet ettin mi algida secicilik mi nedir hersey hamilelik ve cocuk odakli olmaya basliyor. Ayni durumu kendimde de hissettigim icin (benimde hafif boyle bir fobim var antidepresanida bebek istedigim icin 2-3 ay once biraktim onunda etkisiyle olabilir) yogaya baslamaya karar verdim Aklimizi biseylere yoneltmek zorundayiz. Bu siteden cok sey ogrendim ama cok fazla sorunda okudum bilmedigim belkide bilmesemde olacagi tonla sey bence hepimizi o durumda etkiliyor. Adini duymadigim hormonlar , adini duymadigim hastaliklar vs vs... bazen cok arastirmakta iyi degil. Bende senin gibiyim biraz ama sonuc olarak Allah ne zaman isterse o sureyi bekleyecegiz. Ayni yastayiz ve doktor artik bizleri cok kucuk goruyor anne olma yasi cok yukselmis merak etme. Ama doktora muutlaka git derim ben hamilelik dusundugum an gidip tahlillerimi yaptirdm ve tsh im yuksek cikti ilacla ancak bu ay dustu.

2 yıldır deniyorduk bizde nerde ne okuduysam uygulamaya çalışıyordum Temmuz ayında tatile gidecektik her ay hamileyimdir inşallah adet olmam diyordum bu ayda tatile gidicem denize rahat rahat gireyim adet olmayım diye dua ettim tatile çıkmadan alışverişti tatil hayaliydi derken Haziran ayını geçirdim tatil dönüşü de doktorda tedavi planım vardı tatilden döndüm adet olmadığımı hatırladım kan verdim sonuç pozitif inanamadım Haziran ayı ortalarında hamile kalmışım inşallah hayırlısı ile kucağıma alırım hamile kalmakta iş bitmiyor maalesef ama inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…