haftasonu annem aradi biz yurt disinda yasiyoruz.konustuk napiyosun dedi ogluma yemek hazirliyorum dedim.sonra annnem esimi sordu burda oglmla oynuyolar dedim bi versene dedi tamam diyp verdim.sonra esim annemlle konusmaya basladi hiiilayarak iceri odaya gitti.
neyse sonra tekrar annem aldi teli ben bbam ne zamn gelcek dedim babam koye gitti 1 hafta kadar once.bilemem belki bizde gitcez dedi bende anne gitmeyin ya biz bayramda gelcez dedim yok 3-4 gunlugune dedi ,degmezki dedim .tama hadi sen oglanin yemegini yedir dedi.peki diyip kapattik.
cocugu yedirdim esime ne konustuzunu dedim hic dedi normalde soyler ama hic diyince iskillendim.ustune gitim bbabanen diyip kemkum etii babaneme boseymi oldu dedim yok dedi noldu soyle moyle derken soyledi.
amcamin kizi kanser olmus .normalde almanyada yasiyo ama koye gelmisler simdi durumu cok agirmis duyunca basimdan asagi kaynatr sular dokuldu bayilcak gibi oldum nasill olur.bizde daha once kansr olankimse yokki hemde daha 27 yasinda .ogun cok kotulesmis ve hastaneye kaldirmislar megerse babamda bu sebepden gitmis koye ve annemlerde bu yuzden giitceklermis.aricam diye tutturdum esim izin vermedi annem azusenaya soyleme demis pazartesi konusurunuz dedi.
simdi encok merak eettigim bu kanser adi batsin bir anda cokertirmi insani bunu bi tedavisi yokmuamcamlarda normalde yurt disinda yasiyo ama koye gittiler neden? soylemmek cok zor ama dusunuyorumki acaba doktor artik yapcak birsey yokmu dedi de koye gtiiler offf Allahimnm olucem icim acayip sikintilaniyo aanem aramadn arayamiyorum tam bilgim yok ama esim ima ettii isde soylemek bile istemiyorum anlamissinizdir ama konduramiyorum ablamdi o benim benim ablam yokdu ben ona adiyla dgil ablacim diye seslenirdim .off yanlarinda olmak isterdim .ama malesef.anca bayrama gidicez .ne kanseri onuda bilmiyorum .bilen varsa soylesin nolur bir anda ne oldu yada onceside vardida benmi mi haberim yok .uzulurum diye solemediler mi?