• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil birseyki bu kanser denen illet

azusena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
733
23
118
haftasonu annem aradi biz yurt disinda yasiyoruz.konustuk napiyosun dedi ogluma yemek hazirliyorum dedim.sonra annnem esimi sordu burda oglmla oynuyolar dedim bi versene dedi tamam diyp verdim.sonra esim annemlle konusmaya basladi hiiilayarak iceri odaya gitti.

neyse sonra tekrar annem aldi teli ben bbam ne zamn gelcek dedim babam koye gitti 1 hafta kadar once.bilemem belki bizde gitcez dedi bende anne gitmeyin ya biz bayramda gelcez dedim yok 3-4 gunlugune dedi ,degmezki dedim .tama hadi sen oglanin yemegini yedir dedi.peki diyip kapattik.

cocugu yedirdim esime ne konustuzunu dedim hic dedi normalde soyler ama hic diyince iskillendim.ustune gitim bbabanen diyip kemkum etii babaneme boseymi oldu dedim yok dedi noldu soyle moyle derken soyledi.

amcamin kizi kanser olmus .normalde almanyada yasiyo ama koye gelmisler simdi durumu cok agirmis duyunca basimdan asagi kaynatr sular dokuldu bayilcak gibi oldum nasill olur.bizde daha once kansr olankimse yokki hemde daha 27 yasinda .ogun cok kotulesmis ve hastaneye kaldirmislar megerse babamda bu sebepden gitmis koye ve annemlerde bu yuzden giitceklermis.aricam diye tutturdum esim izin vermedi annem azusenaya soyleme demis pazartesi konusurunuz dedi.

simdi encok merak eettigim bu kanser adi batsin bir anda cokertirmi insani bunu bi tedavisi yokmuamcamlarda normalde yurt disinda yasiyo ama koye gittiler neden? soylemmek cok zor ama dusunuyorumki acaba doktor artik yapcak birsey yokmu dedi de koye gtiiler offf Allahimnm olucem icim acayip sikintilaniyo aanem aramadn arayamiyorum tam bilgim yok ama esim ima ettii isde soylemek bile istemiyorum anlamissinizdir ama konduramiyorum ablamdi o benim benim ablam yokdu ben ona adiyla dgil ablacim diye seslenirdim .off yanlarinda olmak isterdim .ama malesef.anca bayrama gidicez .ne kanseri onuda bilmiyorum .bilen varsa soylesin nolur bir anda ne oldu yada onceside vardida benmi mi haberim yok .uzulurum diye solemediler mi?

Benim rahmetli kayınpederim de kansermişti ben tanışamadım gerçi.eşim anlattı bana da.kanser teşhisinde geç kalınmış.kanser ilerledikçe zayıflamış,yataktan kalkamaz hale gelmiş.hep altını bezlemişler.sonra kurtulamamış.sizin akrabanızın başlangıçtır inşallah çünkü başlarda fark edilince atlatması daha kolay oluyormuş.ne diyeyim allah size,ailenize ve akrabanıza yardım etsin acil şifalar

haftasonu annem aradi biz yurt disinda yasiyoruz.konustuk napiyosun dedi ogluma yemek hazirliyorum dedim.sonra annnem esimi sordu burda oglmla oynuyolar dedim bi versene dedi tamam diyp verdim.sonra esim annemlle konusmaya basladi hiiilayarak iceri odaya gitti.

neyse sonra tekrar annem aldi teli ben bbam ne zamn gelcek dedim babam koye gitti 1 hafta kadar once.bilemem belki bizde gitcez dedi bende anne gitmeyin ya biz bayramda gelcez dedim yok 3-4 gunlugune dedi ,degmezki dedim .tama hadi sen oglanin yemegini yedir dedi.peki diyip kapattik.

cocugu yedirdim esime ne konustuzunu dedim hic dedi normalde soyler ama hic diyince iskillendim.ustune gitim bbabanen diyip kemkum etii babaneme boseymi oldu dedim yok dedi noldu soyle moyle derken soyledi.

amcamin kizi kanser olmus .normalde almanyada yasiyo ama koye gelmisler simdi durumu cok agirmis duyunca basimdan asagi kaynatr sular dokuldu bayilcak gibi oldum nasill olur.bizde daha once kansr olankimse yokki hemde daha 27 yasinda .ogun cok kotulesmis ve hastaneye kaldirmislar megerse babamda bu sebepden gitmis koye ve annemlerde bu yuzden giitceklermis.aricam diye tutturdum esim izin vermedi annem azusenaya soyleme demis pazartesi konusurunuz dedi.

simdi encok merak eettigim bu kanser adi batsin bir anda cokertirmi insani bunu bi tedavisi yokmuamcamlarda normalde yurt disinda yasiyo ama koye gittiler neden? soylemmek cok zor ama dusunuyorumki acaba doktor artik yapcak birsey yokmu dedi de koye gtiiler offf Allahimnm olucem icim acayip sikintilaniyo aanem aramadn arayamiyorum tam bilgim yok ama esim ima ettii isde soylemek bile istemiyorum anlamissinizdir ama konduramiyorum ablamdi o benim benim ablam yokdu ben ona adiyla dgil ablacim diye seslenirdim .off yanlarinda olmak isterdim .ama malesef.anca bayrama gidicez .ne kanseri onuda bilmiyorum .bilen varsa soylesin nolur bir anda ne oldu yada onceside vardida benmi mi haberim yok .uzulurum diye solemediler mi?

en sevdiklerimden 2 sini bu illet hastalık yüzünden kaybettim.kardeşim yerine koydugum kuzenim tedavisini görüştü çok küçüktü daha 17 yaşındaydı.bizde ailecek kanser nedir bilmezdik kemoterapi gördü 2 sene bu illet hastalıgı çekti neyse bi zaman geldi ki iyileşti her şey iyiye döndü tedaviler bitti.hepimiz seviniyoduk sonra bi an ansızın bi haber aldıkki vefat etmiş:14:elden bişey gelmiyo sabredip kaldık....Allah tezz zamanda şifasını versin kuzeninizin.

Yazınızın hepsini okuyamadım geçen sene annemi 44 yaşında kanserden kaybettim bu cümle herşeye yeter heralde...

gecmıs olsun allah acıl sıfa versın ıns kanserın bı cok cesıtı var örneklerı DERİ KANSERİ,
GÖZ KANSERİ,GIRTLAK KANSERİ,AKCİĞER KANSERİ,MİDE KANSERİ,KARACİĞER KANSERİ,LÖSEMİ (KAN KANSERİ) ne kanseerı oldugunu tabıkı bız bılemeyız ama hemende cıkcak bırsey degıl dıyebılıyorum gec teşhis konulması yada konulamamasıda bu nokta gelmesını saglamıstır bı cogunun tedavısı var artık ama erken teşhis çok önemlı tez zamanda ınsallah saglıgına kavusur tekrar çok geçmıs olsun...

Benim rahmetli kayınpederim de kansermişti ben tanışamadım gerçi.eşim anlattı bana da.kanser teşhisinde geç kalınmış.kanser ilerledikçe zayıflamış,yataktan kalkamaz hale gelmiş.hep altını bezlemişler.sonra kurtulamamış.sizin akrabanızın başlangıçtır inşallah çünkü başlarda fark edilince atlatması daha kolay oluyormuş.ne diyeyim allah size,ailenize ve akrabanıza yardım etsin acil şifalar

hayalet caniminsallah baslangictir iyilesir tam ne oldugunu bende bilmiyorum annem esime anlatmis bugunde annem aradi biraz hasata ablan dedinesi var dedim bagirsaklarinda sorun var dedi surekli hastaaneye gidiyolarmis .obur amcamda gelmis yurt disiindan alistirarrak soylliceklermis bana ama ben kaldiramam annem kotu demedi bana umutlandim insallah iyilesir .amin canim cok saol Rabbim hepimize sifa versin.

morganna canim basiniz sagolsun.amin canim insallah iyilesir ama butun akrabalr koye gitmeye baslamis .annem amcamin tel numarasini ver aricam dedim vermedi arama dedi.off neler oluyo bilmiyorum.

buyukmujde basin sagolsun canim.

hande canm ne oldugunu bende bilmyiorum annem bagirsaklari rahatsizlanmis dedi cigerlerinde kotu olmus hava veriyolarmis .ya yengem daha babasinoi kaybedeli 10 gun olmuyo insallah kuzenime birsey olmaz .rabbim tum hastalara sifalar versin insallah.

dualarniz icin cok tesekkur ederim hepinizden Allah razi olsun.

yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken olduu benim kayınbabamda aynı olduuu

geçmiş olsun öncelikle canım malesef ki benim de kuzenim kanser hastası ve daha 22 yaşında 1 yıldır tedavi gördü uygun donör de bulunmustu ama nakil yapılacak diye beklerken donör nakilden vazgecmiş ve şimdi gene kemoterapi basladı doktorlar artık herseye hazırlıklı olun demiş gecen hafta gittim ziyaretine o kadar sağlıklı görünüyo ki morali çok iyi inşallah atlatacak güçlü birisi dua etmekten baska bir şey gelmiyo malesef ki bizim elimiz den de.....

Back
X