nasıl bir yol izlemelıyım :(

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
Merhaba Hanımlar ;

Birisiyle tanıştım şubat ayının başında.Aslında bu kişi benim ilkokul 3.sınıfa kadar birlikte okuduğum sıra arkadaşım.İsmi kayahan.Kayahanla ilkokul öğretmenimizi görmeye gittiğimizde karşılaştık.Ama uzun yıllardır sosyal ağ dışında görüşmüyoduk.kendiside zaten 3-3,5 yıllık bi ilşkisi varmış ve o ilşkiden yeni ayrılmış.Neyse çocuğun ilk aşkı oldğum için beni öğretmenimizin ziyaretinde görünce tuaf olmuş ve etkilenmiş benden.şubatın başından beri konuşyoruz.Yeni ayrılmış biz konuşmaya başlamadan 1 ay öncesi falan yani ocakta.neyse bu benden etkilemdiğini ve hoşlandığını söyledi.ilk aşkımdın zaten falan dedi.gece gündüz sürekli konuşyoruz ama bu korkuyo ciddi bi ilişkiden çıktım kötü günler geçirdim şimdi ynide bişeye nasıl başlarım demişti bana .bende zamanla herşey hayırlısıysa olur demiştim. ama biz bu şubattan beri onunla bir sevgili gibiyiz bir değiliz benimle çok ilgileniyo sürekli arıyor ama aramızda bişey yok.kendinden emin değilsen konuşmayalım dedim ve 3 gün konuşmadık üçünü günün sonunda dayanamayıp yazdı.Ben senle konuşmadan sesini duymadan yapamadım diye.Daha sonrasındada dedik olmucak böyle arkadaş kalalım ama bana arkadaşıyım gibi davranmıyo çok ilgili ama adıda belli değil ben napıcam kızlar bana yardım edin bazen çok yakın bazense çok uzak bana :KK43:

bende ondan etkilendim bu süre içerisinde ve çok heyecanlanıyorum hevesli gibi olmak istemiyorum adım atmakta ama ben ondan gördüğüm ilgiyi yşadığım ilişkilerde görmedim :KK43:

X