- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
-
- Konu Sahibi SabihaGokcen
şöyleki dış motivasyona ihtiyaç duyan biri kendi kendine çalışamıyor birinin anca yardım etmesi gerekir çalışması için hiç içinden gelmiyor onunda çalışmak benimde yardım edicek hevesim yok strese girdi oda.Videolar var. Madem dinlemeyle anlıyor açsın onları arka planda çalsın. Eşim öyle kazandı bir sınavı. Ben görsel olduğum için anlayamamıştım onu. Nasıl olacak öyle dinlemeye diyordum ama. Baya işe yarıyor.
Bu arada eşiniz gerçekten çok şanslı sınava çalışmadan sadece dinleyerek kazanmak mı gerçekten bazıları şanslı ya bizde anca zorlayalım kendimiziVideolar var. Madem dinlemeyle anlıyor açsın onları arka planda çalsın. Eşim öyle kazandı bir sınavı. Ben görsel olduğum için anlayamamıştım onu. Nasıl olacak öyle dinlemeye diyordum ama. Baya işe yarıyor.
şöyleki dış motivasyona ihtiyaç duyan biri kendi kendine çalışamıyor birinin anca yardım etmesi gerekir çalışması için hiç içinden gelmiyor onunda çalışmak benimde yardım edicek hevesim yok strese girdi oda.
Nasıl bulabilirim ?Motivasyonla çalışan biriyse çalışma grupları bulabilirsiniz kardeşinize internet üzerinden.
İnstagramda falan paylaşıyorlar sınav sayfalarının altında yorumlarda çalışma arkadaşı arayanlar ya da Telegram grubu kuruyorlar. Bazen İnstagramda popüler olan hocalar da kuruyorNasıl bulabilirim ?