Nasıl bir yol izlemeliyim ?

SabihaGokcen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
1.973
3.173
Merhaba kk güzelleri :)
Kardeşim bu sene üniversite sınavına girecek dinleyerek yapan biridir hiç ders çalışmaz ama takır takır yapar bişeyleri kafadan ama strese girmiş durumda şuan kitap okumayı hiç sevmez testte hiç çözmemiştir nasıl sınavı kazanacağım diye darlıyor beni ona yardımcı olamıyorum çünkü bende ders çalışamıyorum bunaldım vizeler yaklaşıyor bende hala tık yok annemlerde darlıyor ama hiçbişeye hevesim yok ona yardımcı olamadığım için bende üzülüyorum önereceğiniz birşey var mı ne yapmam gerekiyor ?

Videolar var. Madem dinlemeyle anlıyor açsın onları arka planda çalsın. Eşim öyle kazandı bir sınavı. Ben görsel olduğum için anlayamamıştım onu. Nasıl olacak öyle dinlemeye diyordum ama. Baya işe yarıyor.

Videolar var. Madem dinlemeyle anlıyor açsın onları arka planda çalsın. Eşim öyle kazandı bir sınavı. Ben görsel olduğum için anlayamamıştım onu. Nasıl olacak öyle dinlemeye diyordum ama. Baya işe yarıyor.
şöyleki dış motivasyona ihtiyaç duyan biri kendi kendine çalışamıyor birinin anca yardım etmesi gerekir çalışması için hiç içinden gelmiyor onunda çalışmak benimde yardım edicek hevesim yok strese girdi oda.

Bu arada eşiniz gerçekten çok şanslı sınava çalışmadan sadece dinleyerek kazanmak mı gerçekten bazıları şanslı ya bizde anca zorlayalım kendimizi

şöyleki dış motivasyona ihtiyaç duyan biri kendi kendine çalışamıyor birinin anca yardım etmesi gerekir çalışması için hiç içinden gelmiyor onunda çalışmak benimde yardım edicek hevesim yok strese girdi oda.

Bahsettiğim videolarda veriyorlar gazı zaten. Siz bir araştırın var öyle iyi anlatım yapanlar. Ben bile sınav fobime rağmen ve bir daha hiç sınava girmeyeceğim halde dinlemek istemiştim.

Eşiminki mesleki bir sınavdı. Şanstan değil keşke şanslı olsaaaa. Bildiklerini pekiştirmekti amacı. Kardeşinizi de ona benzettim ondan dedim 😉 Biliyor ama bilmediğini düşünüyor şuan panikten. Dinleyince farkına varacaktır.

bunun sonu yok kı
sımdı sız kendınız kendınızı zorlayıp kardesınızı gazlasanız sınavı kazansa bıtmıyor kı unv sınavları tezlerı vs var
ınsanın ıcınden gelır ogrenmek ve basarmak gazla calısan bırsey degıl kı

sureklı yardım etmenız kardesınıze yardım olmaz bunu tek basına yapmalı baska sehırı kazanıp gıttıgınde ne olacak

X