- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Evet değil buradaki arkadaşlar pudra pembesi beyaz eve gider diyorlar zaten pembeyi çok seven bir insan değilim. Sanırım mor uygun olacak en sevdiğim renk. Kafam çok karışık cidden.hardal sarısı berjer ve senın berjerın arasında fark var. unıten yemek masan hepsının tarzı onemlı bu fotogrrafta oda retro senın retro degıl ama
sen bılırsın canımEvet değil buradaki arkadaşlar pudra pembesi beyaz eve gider diyorlar zaten pembeyi çok seven bir insan değilim. Sanırım mor uygun olacak en sevdiğim renk. Kafam çok karışık cidden.
senin iş yılan hikayesine döndü canım bence bir karar ver kararsız kalmak çok beterEvet değil buradaki arkadaşlar pudra pembesi beyaz eve gider diyorlar zaten pembeyi çok seven bir insan değilim. Sanırım mor uygun olacak en sevdiğim renk. Kafam çok karışık cidden.
Konsolum bu tam beyaz değil kırık beyaz. Klasik olduğunu düşünmüyorum ben. Sence koltuklarıma uymaz mı bu? Ben farklı tarzların uyumunu sevdiğim için böyle tercih ettim.Bu arada okeanoss, koyduğum resimdeki odadaki tv ünitesi de beyaz :) ben siyah koymak istiyordum ama tv dolabını eşim yaptığı için değiştirmedim. Beyaz kaldı istemesem de. Demek istediğim, beyazla da gideri var.
Sana özelden mesaj attım tatlım.senin iş yılan hikayesine döndü canım bence bir karar ver kararsız kalmak çok beter
Mor yapicam canim. Kararimi verdim. Pudrayi oyle cok seven biri degilim.canım vala pudrayı sevmiyorsan yapma salonda pudrayı bende sevmiyorum ayrıca beyaza mor daha çok yakışıyor
çok güzel bi ev güle güle oturun canım :)) ayrıca çok beğendim:))))Sürekli kafam karışıyor... Arkadaş evinin resmini koymuş baksana koyu mor çok yakışmış.
Eki Görüntüle 1408064
canım moru seviyorsan bu kadar düşünmene bile gerek yoktu çünkü pişmanlık yaşarsın ayrıç amor yapıncada salonun karanlık olmazki benim arkadaşımında mor fonları var baya koyu bi mor hiçte karanlık dglMor yapicam canim. Kararimi verdim. Pudrayi oyle cok seven biri degilim.
Sagol canim. Benim en sevdigim renk mor zaten daha da kararimi degistirmicem mor yapicam hadiyi da gri :)canım moru seviyorsan bu kadar düşünmene bile gerek yoktu çünkü pişmanlık yaşarsın ayrıç amor yapıncada salonun karanlık olmazki benim arkadaşımında mor fonları var baya koyu bi mor hiçte karanlık dgl
canım zaten dahada kararını değiştirme inan taktıkça takıntı haline gelir artıkk:)))) umarım herşey gönlünce dilediğin gibi olur tatlımm:))))Sagol canim. Benim en sevdigim renk mor zaten daha da kararimi degistirmicem mor yapicam hadiyi da gri :)