Saç Kesim Şekilleri nasıl bir model olacak ???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

cennet35

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.578
1.533
373
kızlar ben kardeşimin düğününde saçlarıma maşa yaptırmak istiyorum ama öyle maşa yaptırıp bırakmayı düşünmüyorum maşalı saça nasıl bir şekil vereyim bir akıl verin bana lütfen...

bu nasıl ?
thalia1uw8.jpg

bu gelin başı ama.o çiçekler olmasa normal bir model olabilir. daha toplu bir model bu. evcilik oyunundaki yıldız'ın saçlarına benziyor.
DalgaliSaclaraOzel.jpg

tam belli olmuyor ama arkası, dağınık topuz ve ince zarif bir taçla süsleyebilirsin.
taylor_swift_bio.jpg

Bu modellerden bazıları çok güzel. Pembe elbiseli kızınki, aslında gelinbaşı olup da çiçeği takmazsan normal kullanabileceğin benim favorilerim oldu.

ya benimde kuzenimin nikahı var benimd esaçlarım uzun gür ama ince telli ben ilk modlei beğendim ama topuzlu olanlarda hoşuma gitti paylaşımların çok güzeş birde ferhundenin saç örgüsü modelleri varsa onlarıda paylaşır mıısn:)aslında saç örgüsüde yaptırmayı düşünüyorum kınada biri nikatha biri:)

bence benim gösterdiğim saç örgüsü taçlardan var canım burda
çünkü tepedeki kısımda, yani saç örgüsü ile alın arasındaki kısımda, o saçın örgü değil taç olduğu belli, orda balık sırtı örgü falan olsa, parmak parmak belli olurdu saç.

ama şu şekilde de yapmış olabilirler. enseden bir tutam saçı örüp başın çevresine geçiriyorsun taç gibi duruyor.tabii saçın uzun olması lazım.

Back