nasıl bir maşuksunuz kızlar :))))

buyrun bu benim sonucumm opuyorumnanaktan
Ürkek
Size âşık olunduğunda tam olarak ödünüz yer değiştiriyor. Nasıl biridir, kimdir, kimin nesidir, acep kimyalarımız uyar mı, bana daha öncekilerin ettikleri eziyetleri tekrarlar mı derken uzaklaştıkça uzaklaşıyorsunuz maşukunuzdan. O da bunu oyun zannedip peşinize düşüyor. Yeterince sabırlıysa ve size bütün endişelerinizi giderme konusunda garanti verirse ne ala. Yoksa kapıları o kadar sıkı kapatıyorsunuz ki benim diyen babayiğit kadın/erkek hak getire. Ürkekliğiniz aslında bir sınav aracı gibi. Üstesinden gelebilen sizi de hak ediyor, gelemeyen yoluna sizsiz devam ediyor.

Ürkek
Size âşık olunduğunda tam olarak ödünüz yer değiştiriyor. Nasıl biridir, kimdir, kimin nesidir, acep kimyalarımız uyar mı, bana daha öncekilerin ettikleri eziyetleri tekrarlar mı derken uzaklaştıkça uzaklaşıyorsunuz maşukunuzdan. O da bunu oyun zannedip peşinize düşüyor. Yeterince sabırlıysa ve size bütün endişelerinizi giderme konusunda garanti verirse ne ala. Yoksa kapıları o kadar sıkı kapatıyorsunuz ki benim diyen babayiğit kadın/erkek hak getire. Ürkekliğiniz aslında bir sınav aracı gibi. Üstesinden gelebilen sizi de hak ediyor, gelemeyen yoluna sizsiz devam ediyor.
--
Ben de buymuşum.

Ürkek

Kıymet bilen
Aşkın değerini bilen birisiniz. Bu yüzden size âşık olunduğunda hem bunun tadını çıkartıyor, hem de aşığınızın bu hali (karşılıksız bile olsa) layıkıyla yaşaması için elinizden geleni yapıyorsunuz. Açıkça deklarasyonlarınız işe yaramadığında bildik oyunlara başvurmaktansa, olabildiğince yumuşak yöntemlerle kendinizi anlatıyorsunuz. Aşığınızın duyguları karşılıklı ise emeğin hiçbir türünden kaçmayıp karşılıklı aşkın tadını çıkartmak üzere uğraş veriyorsunuz. Bu sayede aşk ilişkileriniz kolay kolay sonlanmıyor.

Back