Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuNasıl bir halı seçmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum.
Mrb,sıyah ve beyaz koltuğa mürdüm tonda duz desensız,ya da koyu gri,vişne kurusu halı ıyı durabılır,cocuk yoksa acık tonda krem desensız dusunulebılır.duvar rengı ve aksesuar perde bunlarla kombınleyeceğin renk secmelısın
Mrb,sıyah ve beyaz koltuğa mürdüm tonda duz desensız,ya da koyu gri,vişne kurusu halı ıyı durabılır,cocuk yoksa acık tonda krem desensız dusunulebılır.duvar rengı ve aksesuar perde bunlarla kombınleyeceğin renk secmelısın
tşkller eylul ben hiç dusunememıstım mürdüm yada vişne tonlarını hakikatten güzel olur desenli olursa çok kargaşa olur diye düşünmüştüm en güzeli düz halı bakmak çocuk var işte o yüzden biraz koyu renk bakmalıyım sanırsam