• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Nasıl bir halı seçmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

icbd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
7
0
36
Muğla
$Adsýz.webp koltuklarım bu şekilde nasıl bir halı seçmeliyim lütfen yardım:41::44:

Eki Görüntüle 393947 koltuklarım bu şekilde nasıl bir halı seçmeliyim lütfen yardım:41::44:

Mrb,sıyah ve beyaz koltuğa mürdüm tonda duz desensız,ya da koyu gri,vişne kurusu halı ıyı durabılır,cocuk yoksa acık tonda krem desensız dusunulebılır.duvar rengı ve aksesuar perde bunlarla kombınleyeceğin renk secmelısın

Mrb,sıyah ve beyaz koltuğa mürdüm tonda duz desensız,ya da koyu gri,vişne kurusu halı ıyı durabılır,cocuk yoksa acık tonda krem desensız dusunulebılır.duvar rengı ve aksesuar perde bunlarla kombınleyeceğin renk secmelısın

tşkller eylul ben hiç dusunememıstım mürdüm yada vişne tonlarını hakikatten güzel olur desenli olursa çok kargaşa olur diye düşünmüştüm en güzeli düz halı bakmak çocuk var işte o yüzden biraz koyu renk bakmalıyım sanırsam

öncelikle düz bir halı seçmeni öneririm sade renk siyah,mor,kırmızı olabilir siyah beyaz olan odaya renk katar

Bence de kesinlikle duz renk olsun derim,siyah ve ya krem rengi olabilir,kirmizi seviyosaniz o da hos durabilir

Back
X