Gelinlik Modelleri nasıl bir güpürlü gelinlik olmalı

pamukseker83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
21
0
36
Edirne
o kadar çok gelinlik modeline baktım ki aradığımı bir türlü bulamıyorum sade,güpürlü ya da tamamı dantel işlemeli modeller arıyorum yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

kesim olarak ne düşünüyorsun? kabarık etek mi, dar etek mi, deniz kızı mı? uzun kollu mu, kısa kollu mu, straples mi? o kadar çok seçenek var ki...

cnm boyun kısa bir boy değil altına topuklu giymeyi düşünüyorsan hafif kabarık bir model gayet de güzel durur

boyum 158 kilom 52 sanırım kabarık modeller hoş durmaz ben de çok dar da biraz elbise gibi durur en uygunu hangisi olur kiii

Öyle düşünme,daha 2 gün önce bir arkadaşım mutlaka tüm modelleri giy,dene,üzerinde gör dedi.hiç tarzın olmayan bir gelinlik bile üzerinde çok iyi durabiliyormuş,bunu gelinlikçiler de söylüyor.bence kabarık, denizkızı,straplez,askılı tüm modelleri dene gör.güpürlü gelinlikte de pronovias,la sposa ve san patrick de çok güzel modeller var.ordan bakabilirsin.

merhaba. komple dantelli gelinlik modellerine baktım. hepsinde ortak nokta, kabarık etekli olmamaları ve fazla ayrıntı içermemeleri. genelde balık veya a-line dedikleri kesimde oluyor, kuyruğu makbul. omuzlarında duruşu konusunda ise bir sürü seçeneğin olabilir. sana çok beğendiğim birkaç modeli yolluyorum, farklı olanlarından seçmeye çalıştım.

gelinliğin sade olur diye sakın korkma, modeli sade bile olsa dantel o kadar gösterişli bir kumaş ki...duvağınla da birleşince, o kuyrukla filan harika oluyor...

teşekkür ederim arkadaşlar bu gün dediğiniz gibi gelinlikçilere gidip her modeli denedim ama ısınamıyorum bi türlü balonlu kabarık taşlı karışık modellereminenescim gönderdiğin resimlere benzer bi kaç gelinlik denedim bayıldımm:)amagözlemlediğim kadarıyla benim beğendiğim modelleri yaşı biraz daha ilerlemiş bayanlar yada ilk evliliği olmayanlar tercih edio nişanlım bile çok basit buldu sade modelleri allaaaam bu modelelrle çok sönük kalırmıyım acaba sizce de öölemi

üfff demek istiyorum. kızları neden bırakmazlar ki kendi hallerine. şahsen ben kesinlikle bu gelinliklerin sönük olduğunu düşünmüyorum. nişanlın da seni saçın, makyajın, duvağınla görünce büyülenecektir. dantelin asaleti gibisi var mı ya... hem kuyruk desen çok gösterişli bir unsur. bir de göğüs altından fiyonlu kuşak olur, oh mis...

gelin dediğin asil olmalı, zarif olmalı, tertemiz ve vakur durmalı.

Sönük değil pırlanta gibi parlarsın.
Dediğin gibi buna benzer gelinlikleri 2. evliliği olan bayanlara yakıştırıyorlar.
benim gelinliğim de bunlara benzer. Dantel üstünde şeffaf boncuk işlemeli eteği kabarık değil.

Bence ne giymek istiyorssan onu giy.

bi sakıncası yoksa resmini gönderebilirmisin canım gelinliğinin üzerinde nasıl durmuş görmek isterim

Telefon ile çekildi net değil ama benimkine benzer gelinliği denemiştim başka bir yerde. Albümüme koydum. Oradan tarif edeyim. Fiyonk yok. Dantelleri daha güzel. Bu giydiğim gelinlik pek kaliteli gibi durmuyordu.

of of of çok guzel bı gelınlık ruya gıbı

minenes tam benim kafadansın..

o zaman yandın bizim zevkimize göre şeyler bulmak o kadar zor ki. gelinliğimi özel diktiriyorum, şimdi mobilya bakmaya geçtim, kafayı yiyeceğim. sade, düz bir mobilya bulamıyorum. şöyle anam babam usülü, biraz eskiyi hatırlatan, sıradan bir mobilya arıyorsan bulamıyorsun. anca biraz ikeada var, onun da kalitesi kötü. yeni gelin olunca, illa kulpları elmas görünümlü, garip ayrıntıları olan, orasından burasından "ben tasarımım" diye bağırması gereken abuk sabuk mobilyalar beğenmen gerekiyor sanki.

neden sadelik, biraz vintage tarz bu kadar silinmiş durumda anlamıyorum. ondan da olsun, ondan da. ama yok ki...

Son düzenleme:
minenes eklediğin gelinlikler harika özellikle ilki uzun dantelli kollu gelinlik benimde hep hayalini kurduğum bir model ama daha uzun kuyruklusu :)
eline sağlık

aynen canım cok haklısın bende mobilya bakarken öylesine zorladım ki normal tonlarda hic mobilya yok hepsi siyah beyaz gibi renkler tabi tercih meselesi bunları alanlarada saygı duyuyorum ama klasik ve modern cizgileri barındıran modellerede yer vermek lazım.en sonunda tepe home da istedigim gibi seyler buldum sende bak istersen canım.kolay gelsin.

ben de güpürlü gelinlikte karar kıldım Gidip bakmaya pek vaktim olmayacak O yüzden buradan modellere bakıp biraz fikir edinme yolunu sectim Sağolsun arkadaşlar güzel derleme yapmışlar. Umarım kimse bu ne böyle çok sade demez!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…