- Konu Sahibi pamukseker83
o kadar çok gelinlik modeline baktım ki aradığımı bir türlü bulamıyorum sade,güpürlü ya da tamamı dantel işlemeli modeller arıyorum yardımcı olurmusunuz arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyum 158 kilom 52 sanırım kabarık modeller hoş durmaz ben de çok dar da biraz elbise gibi durur en uygunu hangisi olur kiii
teşekkür ederim arkadaşlar bu gün dediğiniz gibi gelinlikçilere gidip her modeli denedim ama ısınamıyorum bi türlü balonlu kabarık taşlı karışık modellereminenescim gönderdiğin resimlere benzer bi kaç gelinlik denedim bayıldımm:)amagözlemlediğim kadarıyla benim beğendiğim modelleri yaşı biraz daha ilerlemiş bayanlar yada ilk evliliği olmayanlar tercih edio nişanlım bile çok basit buldu sade modelleri allaaaam bu modelelrle çok sönük kalırmıyım acaba sizce de öölemi
![]()
bi sakıncası yoksa resmini gönderebilirmisin canım gelinliğinin üzerinde nasıl durmuş görmek isterim
üfff demek istiyorum. kızları neden bırakmazlar ki kendi hallerine. şahsen ben kesinlikle bu gelinliklerin sönük olduğunu düşünmüyorum. nişanlın da seni saçın, makyajın, duvağınla görünce büyülenecektir. dantelin asaleti gibisi var mı ya... hem kuyruk desen çok gösterişli bir unsur. bir de göğüs altından fiyonlu kuşak olur, oh mis...
![]()
gelin dediğin asil olmalı, zarif olmalı, tertemiz ve vakur durmalı.
minenes tam benim kafadansın..
o zaman yandınbizim zevkimize göre şeyler bulmak o kadar zor ki. gelinliğimi özel diktiriyorum, şimdi mobilya bakmaya geçtim, kafayı yiyeceğim. sade, düz bir mobilya bulamıyorum. şöyle anam babam usülü, biraz eskiyi hatırlatan, sıradan bir mobilya arıyorsan bulamıyorsun. anca biraz ikeada var, onun da kalitesi kötü. yeni gelin olunca, illa kulpları elmas görünümlü, garip ayrıntıları olan, orasından burasından "ben tasarımım" diye bağırması gereken abuk sabuk mobilyalar beğenmen gerekiyor sanki.
neden sadelik, biraz vintage tarz bu kadar silinmiş durumda anlamıyorum. ondan da olsun, ondan da. ama yok ki...