Nasıl bir doğummuş ki belimi sakatladılar hala toparlanamadım

bi kahve

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
2.816
2.616
42
merhabalar arkadaşlar....34 haftalık gebeliğim tansiyon problemim dolayısıyla sonlandırılmak zorunda kaldı.şükürler olsunki yawrum gayet sağlıklı doğdu.sadece düşük kilolu idi.ama o doğum beni maf etti.gece 03.00 sularında doğumhaneye aldılar beni.normal doğum şansım hiç yok benim.mecburen sezeryan.doktor da arkadaş ım olunca sipinal yapalım dedi.anestezi uzmanı geldi.tam 4 damarımı patlattı.tansiyondan dolayı damarlarım daralıyorduzar zor bulunan damardan sonra sıra bel den iğne vurmaya geldi.herşey yolunda iğne yi vurdular.bebeğim doğdu.ama nasıl bir bel ağrısı anlatamammmmm.daha dikişlerim atılmamış doğumhane de bağırıyorum belime bi şey oldu kaldırın beni belime bişey yaptınız kaldırın diye.odama geçene kadar bağırmışım belim diyetabi aylarca devam etti bu sancı.9 ay oldu doğum yapalı.en son doktor a gittim.doğumda iğne yi sinirlerime vurmuşlarfizik tedavi verdi..ama hala toparlanamadım.eğildimi kalkamıyorum.fizik daha yeni bitti.doktor 3 hafta sonra faydasını görmeye başlarsın diyor ama benim hiç umudum yokkkkk

çok geçmiş olsun canım.doğum sonrası bel ağrısı çeken biri olarak çok iyi anlıyorum seni...ben iğnesiz normal doğum yaptım ama bende de bel düzleşmesi var

canımm.çok teşekkür ederim.hala zaman zaman ağrı devam ediyor.fizik ten umutsuzdum ama maşallah baya fayda etti.keşke tamamiyle kurtulabilsem.yine de buna şükür diyorum canım.mazallah sakat bile kalabilirmişim...

Nasıl yaa anestezi uzmanı nasıl böyle bi hata yapabilir !
Ya sakat kalsaydınız?
Ben olsam şikayet ederim canım
Zaten zor olan doğumun ardından ufacık çocuğa mı bakıcaksın , tansiyonla mı uğraşıcaksın , bel ağrınla mı.
Çok geçmiş olsun canım çoook.

bitanecim çok teşekkür ediyorum.ewet haklısın kesinlikle peşini bırakmamak lazım.maf etti beni.zaten ilk başta ne oldu bak dinle.4 tane damarımı patlattı artık boyundan verelim serum u dedi.ben sızlanınca ozaman yatta öyle damar bulayım öyle daha kolay olur dedi.be kadın madem öyle kolay oluyorda ne diye 4 damarımı maf ettin canımı yaktın?uykudan da kalkmıştı.bide ben yüksek riskli gebelikte doğum yaptım.kanser hastası olduğum için normal doğum yapamadımkeşke yapabilseydim yaaaaa.ama şimdi bulmaya çalışıyorum daha yeni yeni kendime geliyorum prematüre bebekle uğraşmak gerçekten kolay değil.avucum kadardı cadı:):)şimdi büyüdüde bende izini sürüyorum bu işin..hayırlısı bakalım....

ay canım benimmm , kanser demişsin tedavi oluyor musun hala ne durumda şu anda?
küçük prensesine de maşşallah canım çok şükür yaşadıklarına rağmen seninle ya daha ne olsun.Sakat kalmanın ucundan yırtmışsın tatlım tekrar geçmiş olsun

bendeki cesaret kimsede yok aslında:)ben rahim ağzı kanseriydim hala daha tedavilerim var.rahim ağzından ameliyat olduğum için hamile kalınca bebeğin düşme olasılığı vardı.ama şükürki olmadı.ben normal doğum diye direttim doktor kan kaybından ölürsün dedi.bide bebekte ses telerinde kanser le doğar dedi.vazgeçtim.bebeğimin kalbi durdu öyle doğum a aldılar.ne badireler atlattım yaa.ama şükür ki cadı prenses yanımda.bide rabbim 7 sene sonra verdi bana:):):)kanser i temizledir hamile kaldım ve hamilelik tekrar tetikliyor ama olsun göze aldım:)iyikide almışım onun yüzüne bakmak yetiyor bana.eskisi kadarda kötü değilim.erken teşhis işte.bu arada bu gece çenem düştü:):):)kusuruma bakma ne olurrrrrrrrrrrrrr:):):):)

Allah sağlıklı ömürler nasip etsin sana ve kızına canım.
Evlat sevgisi için neler yapılabiliyo işte güzel bir örneksin sende maşşallah size.

yazdıklarını okudum valla helal olsun iyi dayanmışsın herşeyin en iyisini hakediyosun rabbim acil şifalar versin sana... ailenle bir ömür mutlu ve sağlıklı yaşaman dileğiyle...

Çok geçmiş olsun..Bisey merak ediyorum..Banada LEEP işlemi yapıldı.bahsettiginizde böyle birşeymi..Ameliyat demişssiniz..Bende bebek tedavisine başlayacagım..sizinkiyle aynı durummu diye merak ettim.. biraz acıklama yaparmısınız bu konu hakkında ?

Cok gecmıs olsun ve tebrık ederım sizi Allahın sevgılı kuluymussunuz kı bu kadar zorluga ve engele ragmen sızı melegınız ekavusturmus ınsallah ömür boyu ıkınızde saglık ve mutlulukla yasarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…