merhabalar arkadaşlar....34 haftalık gebeliğim tansiyon problemim dolayısıyla sonlandırılmak zorunda kaldı.şükürler olsunki yawrum gayet sağlıklı doğdu.sadece düşük kilolu idi.ama o doğum beni maf etti.gece 03.00 sularında doğumhaneye aldılar beni.normal doğum şansım hiç yok benim.mecburen sezeryan.doktor da arkadaş ım olunca sipinal yapalım dedi.anestezi uzmanı geldi.tam 4 damarımı patlattı.tansiyondan dolayı damarlarım daralıyorduzar zor bulunan damardan sonra sıra bel den iğne vurmaya geldi.herşey yolunda iğne yi vurdular.bebeğim doğdu.ama nasıl bir bel ağrısı anlatamammmmm.daha dikişlerim atılmamış doğumhane de bağırıyorum belime bi şey oldu kaldırın beni belime bişey yaptınız kaldırın diye.odama geçene kadar bağırmışım belim diyetabi aylarca devam etti bu sancı.9 ay oldu doğum yapalı.en son doktor a gittim.doğumda iğne yi sinirlerime vurmuşlarfizik tedavi verdi..ama hala toparlanamadım.eğildimi kalkamıyorum.fizik daha yeni bitti.doktor 3 hafta sonra faydasını görmeye başlarsın diyor ama benim hiç umudum yokkkkk