• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bir bebek hayali kuruyorsunuz

enepInAr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
1.754
17
158
45
İstanbul
herşeyden önce elbetteki sağlıklı sihatli heryeri tam bebekdir gönlümüzden geçen ve dilediğimiz rabbimizden ama hepimizin şöyle olsa keşke dediği hayali vardır onlaları paylaşalım istedim. yarabbim görüyor da duyuyorda ve hiç bir şey onun iizni lmadan olmaz . demekki bizim adımıza beklediği bir an var o zaman gediğinde bize nasip edecek. bizde dua larımızla bebeğimizi yüce yaradanımızdan dileyelim.

vallah ben eşimi diedim inanın benle dalga geççerlerdi sparişm veriyorsun diye aynısı nasip oldu. geç oldu ama oldu. şimdide o nedenle bebeğimi gönlümden geçtiği gibi diliyorum yaradanımdan tüm temiz ve samimi duygularımla sizde en temiz en samimi duygularınızla dileyim dua edinki olsun yeri geldiğinde......

senin de dediğin gibi başta eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin Allah
ben kıvırcık saçlı mavi gözlü olsun istiyorum saçlarını babasından gözlerini benden alsın

herşeyden önce elbette sağlıklı sihatli herşeyi tam aklı yerinde bir evlat diliyorum allahımdan. kız veya erkek elbette farketmez ama ilk evladım ikiz olsa geçiyor gölümden biri kız biri erkek. benim boyum 170 eşimin 188 uzun boyly olsunlar büyüdüklerinde kızım mankengibi oğlum dalyan gibi . gözleri babaları gibi yeşil olsum eşim çok sarışın onun kadar sarı olmasınlar ben esmerim biraz benden esmerlik alsınlar . oğlumada kızımada bakan hayran kalacak kadar güzel olsunlar.. canabı hakkımın ve kanunarım men ettiklerinden uzak durabilecek erdeme sahip olsunlar. akıllı olsunlar hayata karşı dik olsunlar rzgarın estiği yöne yatanlardan olmasınlar. yufka yürekli merhametli olsunlar ama masaya vurduklarında dünyayı titretecek cesareti yeri geldiğinde bunun gereğini yapacak cesareti yüreklerinde taşısınlar.büyüklerine saygılı küçüklerine sevgi dolu kıymet bilen biri olsunlar. eğer ikiz olmayacaksa ilki erkek olsun bu istediğim özelliklerde ikincisi kız olsun gene istediğim bu özelliklerde..

kimine saçma gelebilir ama bunları düşünmek beni mutlu ediyor ve canabı hakkımın duyduğuna tm kalbimle inanıyorum. duyuyor ve istediğim özelliklerde evlat nasip edecek biliyorum. sizlerimde gönlünüzden geçenlerin olması dileğiyle amin

öncelikle sağlıklı, hayat boyu kısmetli ve şanslı olsun...kendisi güzeller güzeli, şansıysa çirkinler şansı olsun... hem yüzü hem huyu güzel olsun... güler yüzlü, merhametli, annesine babasına hayırlı bir evlat olsun...

tipi, melek yüzlü babasına, huyuda bana benzesin inşallah... alkisalkisalkis

dalga dalga saçları olsun huyunu gözlerini benden alsın boyunu posunu babasından alsın :)) tabi öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun işallah..

ay kızlar bende yazayım cok içimden geldi önce herseyiyle saglıklı hepimizin istediği gibi sonra biz kısa boylyuz selvi gibicıkmaz bizden :) ikimizde sarıyız insallah bebişimizde sarı olr gözler babaneye ceksin cam gibi mavi gözlü çünkü :) pamuk gibi olsn allah kendinide bahtınıda güzel yazsın insallah. kızlar aksam bi rüya gördüm iki tane ikiz erkek bebek ve tam hayalimdeki bebekler cok etkilendim anlatamam size gözümün önünden gitmiyo 6 aylıkmış ikiside ama konsuyolar okadar sasırıyorum ki konusunca bakakalıyorm cok değişik bi rüyaydı

ay kızlar bende yazayım cok içimden geldi önce herseyiyle saglıklı hepimizin istediği gibi sonra biz kısa boylyuz selvi gibicıkmaz bizden :) ikimizde sarıyız insallah bebişimizde sarı olr gözler babaneye ceksin cam gibi mavi gözlü çünkü :) pamuk gibi olsn allah kendinide bahtınıda güzel yazsın insallah. kızlar aksam bi rüya gördüm iki tane ikiz erkek bebek ve tam hayalimdeki bebekler cok etkilendim anlatamam size gözümün önünden gitmiyo 6 aylıkmış ikiside ama konsuyolar okadar sasırıyorum ki konusunca bakakalıyorm cok değişik bi rüyaydı
İnşallah aynen rüyandaki gibi iki meleğin olur canım benim :1hug:

Öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah.Sonra gözleri teyzesi gibi maviş kirpikleri babası gibi uzun olsun yanakları,dudakları ve dişleri benimkine boyu dayılarınınki gibi uzun olsun ve inşallah erkek olsun.

aminnnnn... çok şey istemiyoruz .. yaradanımda duyuyor bizi ..herşey gönlümüzce en sağlıklı şekilde olsun....en kısa zamanda hayalimizdeki bebeğimizi kucağımıza almak nasip olsun iişallaah... aaminnnn

bende rüyamda kız çocuğu gördüm.saçları benimki gibi kvırcıktı. kız olursa kıvırcık erkek olursa düz saçlı olsun.yanakları tombiş olsun.bol bol öpeyim.sağlıklı,insan ilişkileri kuvvetli,sabırlı,zeki , hareketli , hayırlı bir insan olsun.
rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin

Kesin eşime benzeyecek.Ben tip olarak benim bebekliğime benzesin isterim.Sakinliği babasına benzesin.ıyi huylu güzel ahlaklı bir çocuk olsun isterim...

benim bebeğimin elbette eli ayağı sağlam olsun öncelikle.. Sonra akıl sağlığı yerinde olsun.. Ben kısa boyluyum eşim uzun boylu o yönden eşime benzesin.. Saçları eşime benzesin ben çok kıvırcığım çünkü çok uğraştım o da uğraşmasın ama gözleri bana benzesin çünkü benim gözlerim yeşil.. kız olursa ben sarışınım sarışın olsun, erkek olursa eşim buğday tenli ona benzesiz. Kayınvalidem de çok güzel. İlk bebekler genelde baba ve babaanneye benziyorlar aklınızda olsun..

:) eskiye dönük bi bakindim ey gidi günler ey:) Allah im bin şükür gönlündeki evladı nasipettin. Bebeğim ikiz olmadı ama gönlündeki gibi erkek oldu... Suan uç yaşında büyüdü bile... Sağlıkla büyütmeyi nasıl eyle Allah im ben dua nin tam olması. Gerektiğine inanırım hep öyle dua ettim. İnanın duanin karşılığıdır oğlum. Darısı sizlerin başına.... sağlıkla sihatle insaallah..

Back