herşeyden önce elbetteki sağlıklı sihatli heryeri tam bebekdir gönlümüzden geçen ve dilediğimiz rabbimizden ama hepimizin şöyle olsa keşke dediği hayali vardır onlaları paylaşalım istedim. yarabbim görüyor da duyuyorda ve hiç bir şey onun iizni lmadan olmaz . demekki bizim adımıza beklediği bir an var o zaman gediğinde bize nasip edecek. bizde dua larımızla bebeğimizi yüce yaradanımızdan dileyelim.
vallah ben eşimi diedim inanın benle dalga geççerlerdi sparişm veriyorsun diye aynısı nasip oldu. geç oldu ama oldu. şimdide o nedenle bebeğimi gönlümden geçtiği gibi diliyorum yaradanımdan tüm temiz ve samimi duygularımla sizde en temiz en samimi duygularınızla dileyim dua edinki olsun yeri geldiğinde......
vallah ben eşimi diedim inanın benle dalga geççerlerdi sparişm veriyorsun diye aynısı nasip oldu. geç oldu ama oldu. şimdide o nedenle bebeğimi gönlümden geçtiği gibi diliyorum yaradanımdan tüm temiz ve samimi duygularımla sizde en temiz en samimi duygularınızla dileyim dua edinki olsun yeri geldiğinde......