istanbulSehir neresi
ozman bu dertten muzdaripler aynı apartmanda toplansak yaTek degilmisim demekki bu konuda
bizde o da olmadı aynı dış kapıdan gecerken bile birbrne selam vermıyor ınsanlarValla bnde ayni durumdayim :)
Bnmde 1 yil oldu suan ikinci evimdeyim üç hafta oldu tasinali,esya tasirken goren komsular hosgeldiniz dedi ayakustu ama ilerisi yok yani :)
Nasıl apartman o öyle. Ben de 4 ay önce taşındım. Taşındıktan 1.5 ay sonra tüm apartman hoşgeldine geldi. Öyle tanıştık. Herkez akşamüstü çocuğunu alıp sokağa iniyor. Ben de kızımı aldım indim. Öyle de kaynaştık. Belki ilk adımı senden bekliyolardır. Bence apartmanın tüm kapısını çal. Misal çarşamba akşama hepinizi çaya bekliyorum de.Selam bayanlar evleneli şükür ki 1 sene oldu.ailem baska sehirde apartmanında hic Komşum yok size komik gelebilir ama gerçekten çok yalnızım bunu 1 sene önce boyle dusuncegim aklıma gelmezdi yanlızlığı seven biriyim dır ama insan zamanla bir arkadaş kapıyı çalsin kahve yap geliyorum diyen birine ihtiyaç duyuyor üst kat Komşum benle yaşıt yeni bebeği de var gördüğü yerde selam bile vermez çok tuhaf.insanlar çok tuhaf olmuş taşınmak istiyorum ama evinden de kirasndan da çok memnunuz ama sikiliyorum ne oneririsiz bayanlar
Öbür derdinizi anlatsaniz?? Bence su an komsu o kadar onemli degil. Esinizle sorununuz nedir??
Ben de hic sevmem cat kapi komsu gelmesini. O yuzden kimseyle de samimi olmam sadece merhana merhaba, o size selam vermiyorsa siz verin..
Iyi ya ben tek degilmisim tek ben mi sogugum böyle diye düşünüyordum da :)) çat kapi durumlarini ben de sevmem arada ne kadar samimiyet olursa olsun gitmeden once bir musait misiniz diye sormak en güzeli.
Benim de komsularimla pek samimiyetim yok çalıştığım için yorgun geliyorum eve birilerine gidip de kahve icesim gelmiyor hic. Belki senin komsularinda calisiyorlardir senzafine. Sen de diğer arkadaşların da dediği gibi bir kurs bul hem cevren genişler hem de sıkılmazsın.
ozman bu dertten muzdaripler aynı apartmanda toplansak yapp
Kursta içimdeki o CT kapı gelen komşu hissini bastirirmi TM kestiremiyorum:) ya çok ilginç arada gittiğim park var yukarki komşu da bebeğini. Getiriyor oraya beni tanıyor yinede ne selam ne merhaba yüzüm bakıp geçiyor :) çok haklisiniz kimsenin minnetini kalmadı
bende senın tam tersın dusuncedeyım zaten tum gun ıste yoruluyoz stresı de cabası, akşam oldugunda sakınlık ıstıyorum, merhaba merhaba yeterlı benım ıcın komsuya ıhtıyacım yok , ama sen sanırım calısmıyorsun eger kı durum buysa komsudan medet umacagına gıt bır kursa yazıl kendınle ortak zevklerı olan ınsanlarla vakıt gecır derım benım tek tavsıyem bu ya da esınle daha cok sosyal ortamlara takılabılırsın..Selam bayanlar evleneli şükür ki 1 sene oldu.ailem baska sehirde apartmanında hic Komşum yok size komik gelebilir ama gerçekten çok yalnızım bunu 1 sene önce boyle dusuncegim aklıma gelmezdi yanlızlığı seven biriyim dır ama insan zamanla bir arkadaş kapıyı çalsin kahve yap geliyorum diyen birine ihtiyaç duyuyor üst kat Komşum benle yaşıt yeni bebeği de var gördüğü yerde selam bile vermez çok tuhaf.insanlar çok tuhaf olmuş taşınmak istiyorum ama evinden de kirasndan da çok memnunuz ama sikiliyorum ne oneririsiz bayanlar
çok komiksiniz gerçekten. bizde çalışıyoruz çalışmakla insana duyulan ihtiyaç ortadan kalkıyormu ? hiç eşiniz şehir dışına çıkmıyormu uzun süre ? aileden ayrı bir tek akraba bile olmayan eşi arada yurtdışına şehir dışına çıkan biri olarak komşuyla bi çay içmek temizliğe engel değil. keşke olsa . kimsenin evinide pislik götürmüyordur merak etmeyin siz. evet yetenek konusu :) ve ayrıca eşi yardım eden insanlar rahat :) ama demekki siz çok asosyalsiniz temizlik dışında bişi yapmıyorsunuz :) ben ömrümü temizlikle geçiremem. hayat bir tek bundan ibaret değil. bence sizde sosyal olun. ayrıca buraya yorum yapana kadar bi komşu bulun kendinize. çünkü insan ihtiyacınızı anladığım kadarıyla bizler gibi sanal ortamdan sizde karşılamaya çalışıyorsunuz. birde ben bebek topikleri dışında konulara ayda bir sadece bakıyorum. yani bir derdim varda gezinmiyorum çok. bu konuda muzdaribim yazayım dedim. ama sizinkilere baktımda oooooohhoooo her konuya bir mesaj yazmışsınız. baya kısıtlıymış gerçekten vaktiniz. kendinizle çelişiyorsunuz. insanın insana ihtiyacı vardır. hayırlı komşularrrrr sevgilerEv hanimlarinin nasil komsuya ayiracak vakit bulduklarina sasiriyorum benbos buldugum her zamanda temizlik yapiyorum yemek camasir bulasik utu derken vakit su gibi geciyor bir de calisan insanim ben ev hanimi olsam eminim daha fazla isim olur cunku evin isi hic bitmez don dur evin icinde vakit bulanlar ya cok yetenekli ya da evlerini pislik goturuyor diyorum kendi kendime
Hakkimda yaptiginiz arastirmaya hayran kaldim gercekten vaktim yok benim kkda vakit gecirdigim sure zarfinda hep isyerindeyim su an da buna dahil ayrica komsu ile paylasacak birseyim yok genis bir ailem var gunde 14 saat de calisiyorum ancak aileme vakit harcayabiliyorumçok komiksiniz gerçekten. bizde çalışıyoruz çalışmakla insana duyulan ihtiyaç ortadan kalkıyormu ? hiç eşiniz şehir dışına çıkmıyormu uzun süre ? aileden ayrı bir tek akraba bile olmayan eşi arada yurtdışına şehir dışına çıkan biri olarak komşuyla bi çay içmek temizliğe engel değil. keşke olsa . kimsenin evinide pislik götürmüyordur merak etmeyin siz. evet yetenek konusu :) ve ayrıca eşi yardım eden insanlar rahat :) ama demekki siz çok asosyalsiniz temizlik dışında bişi yapmıyorsunuz :) ben ömrümü temizlikle geçiremem. hayat bir tek bundan ibaret değil. bence sizde sosyal olun. ayrıca buraya yorum yapana kadar bi komşu bulun kendinize. çünkü insan ihtiyacınızı anladığım kadarıyla bizler gibi sanal ortamdan sizde karşılamaya çalışıyorsunuz. birde ben bebek topikleri dışında konulara ayda bir sadece bakıyorum. yani bir derdim varda gezinmiyorum çok. bu konuda muzdaribim yazayım dedim. ama sizinkilere baktımda oooooohhoooo her konuya bir mesaj yazmışsınız. baya kısıtlıymış gerçekten vaktiniz. kendinizle çelişiyorsunuz. insanın insana ihtiyacı vardır. hayırlı komşularrrrr sevgiler
Harika bir fikir olmusBen sirf bana catkapi kimse gelmesin diye herkesten uzakta ev tuttum düşün artik .