nasıl bir apartmanda oturuyorum ben :(

Nasıl apartman o öyle. Ben de 4 ay önce taşındım. Taşındıktan 1.5 ay sonra tüm apartman hoşgeldine geldi. Öyle tanıştık. Herkez akşamüstü çocuğunu alıp sokağa iniyor. Ben de kızımı aldım indim. Öyle de kaynaştık. Belki ilk adımı senden bekliyolardır. Bence apartmanın tüm kapısını çal. Misal çarşamba akşama hepinizi çaya bekliyorum de.

Benimde hiç komşum yok 1 buçuk yıllık evliyim sadece aşure günü gördüm bazılarını o kadar.asansorde birlikte çıkarken bile slm sabah yok anlamıyorum bu insanları kapı komşum asansörde kaçıncı katta oturuyosunuz dedi bigün bana üstelik kapı önünde karşılaşınca merabalastigim halde ama bende kestim artik meraba bile yok görmezden geliyorum

bende de var aynı sıkıntı.seni nlıyorum arkadaşım. aslında çocuk olmadığı için biraz bu durum. çocuk falan olsa site içinde parka götürüp tanışma imkanım var. ama çocuk yok. bende ne diye inip konuşayım bilemiyorum. çokta kalabalık bir apartman ve site. kim nerede oturuyor bilmiyorum bile.her gördüğüme selam veririm ama sadece selam vermeklede olmuyor ki. banada gelin olunca kimse gelmedi hayırlı olsuna. bikaç defa ben götürdüm kek börek onunda karşılığı geldi ama onlar 2. bir atakta bulunmadı ve okadarla kaldı. zaten az ve öz olsun. ben çat kapı misafir sevmem hiç. ve özelini araştıran komşuda sevmem. 1-2 tane dengim olsa yeterde. oda çocuk olunca inşallah olur.

Ev hanimlarinin nasil komsuya ayiracak vakit bulduklarina sasiriyorum ben bos buldugum her zamanda temizlik yapiyorum yemek camasir bulasik utu derken vakit su gibi geciyor bir de calisan insanim ben ev hanimi olsam eminim daha fazla isim olur cunku evin isi hic bitmez don dur evin icinde vakit bulanlar ya cok yetenekli ya da evlerini pislik goturuyor diyorum kendi kendime

Biz evleneli temmuzda 4 yil olucak sadece karsi komsuyla gorusuyoruz
O da 1.5 sene sonra tesadufen oldu kimse hayirli olsuna gelmedi 60 daireli bina herkes kendi telasinda eski komsuluklar kalmadi tabi

Benimde hic komşum yok burdaki evler 4 -5 katli . Komsularin hepside 40-60 arasi yastalar.Gorumcem yakin oda kendi komsularini seçer beni cagirmaz bende gitmem napim .Bazen çok bunaliyorum.Aksam Esim gelince dünyalar benim oluyor

Öbür derdinizi anlatsaniz?? Bence su an komsu o kadar onemli degil. Esinizle sorununuz nedir??

Ben de hic sevmem cat kapi komsu gelmesini. O yuzden kimseyle de samimi olmam sadece merhana merhaba, o size selam vermiyorsa siz verin..

Iyi ya ben tek degilmisim tek ben mi sogugum böyle diye düşünüyordum da :)) çat kapi durumlarini ben de sevmem arada ne kadar samimiyet olursa olsun gitmeden once bir musait misiniz diye sormak en güzeli.

Benim de komsularimla pek samimiyetim yok çalıştığım için yorgun geliyorum eve birilerine gidip de kahve icesim gelmiyor hic. Belki senin komsularinda calisiyorlardir senzafine. Sen de diğer arkadaşların da dediği gibi bir kurs bul hem cevren genişler hem de sıkılmazsın.

Ben sirf bana catkapi kimse gelmesin diye herkesten uzakta ev tuttum düşün artik .

eskiden yaşadığımız apartmanımıza yeni taşınan bi kız vardı. benimle akrandı. bir akşam gittim hayırlı olsuna, ihtiyacın var mı diye sordum. kapının aralığından yok dedi. ne çağırdı ne şu gün beklerim ne birşey. selam da vermedi sonra.

o zamandan beri hiçkimseye gitmem gelmem. komşu da kabul etmiyorum. :) kimseye de selam vermiyorum artık. eskiden yaşadığımız apartmandaki komşularımız gelir gider sadece.

Belki o da sizin için öyle düşünüyordur. Bir iki muhabbet kurun belki yakınlaşırsınız.
Herkesle samimiyet maalesef kurulamıyor bu devirde.

5 yıl aynı apartmanda karşı karşıya olan komşularımı ben tanıştırdım , düşünün artık.
İnsanlara hak veriyorum. Kimseye güvenilmiyor artık. Hele komşum tarafından soyulan bir insansam, bu cumleyi daha rahat kurabiliyorum.

bende senın tam tersın dusuncedeyım zaten tum gun ıste yoruluyoz stresı de cabası, akşam oldugunda sakınlık ıstıyorum, merhaba merhaba yeterlı benım ıcın komsuya ıhtıyacım yok , ama sen sanırım calısmıyorsun eger kı durum buysa komsudan medet umacagına gıt bır kursa yazıl kendınle ortak zevklerı olan ınsanlarla vakıt gecır derım benım tek tavsıyem bu ya da esınle daha cok sosyal ortamlara takılabılırsın..

çok komiksiniz gerçekten. bizde çalışıyoruz çalışmakla insana duyulan ihtiyaç ortadan kalkıyormu ? hiç eşiniz şehir dışına çıkmıyormu uzun süre ? aileden ayrı bir tek akraba bile olmayan eşi arada yurtdışına şehir dışına çıkan biri olarak komşuyla bi çay içmek temizliğe engel değil. keşke olsa . kimsenin evinide pislik götürmüyordur merak etmeyin siz. evet yetenek konusu :) ve ayrıca eşi yardım eden insanlar rahat :) ama demekki siz çok asosyalsiniz temizlik dışında bişi yapmıyorsunuz :) ben ömrümü temizlikle geçiremem. hayat bir tek bundan ibaret değil. bence sizde sosyal olun. ayrıca buraya yorum yapana kadar bi komşu bulun kendinize. çünkü insan ihtiyacınızı anladığım kadarıyla bizler gibi sanal ortamdan sizde karşılamaya çalışıyorsunuz. birde ben bebek topikleri dışında konulara ayda bir sadece bakıyorum. yani bir derdim varda gezinmiyorum çok. bu konuda muzdaribim yazayım dedim. ama sizinkilere baktımda oooooohhoooo her konuya bir mesaj yazmışsınız. baya kısıtlıymış gerçekten vaktiniz. kendinizle çelişiyorsunuz. insanın insana ihtiyacı vardır. hayırlı komşularrrrr sevgiler

Son düzenleme:
Hakkimda yaptiginiz arastirmaya hayran kaldim gercekten vaktim yok benim kkda vakit gecirdigim sure zarfinda hep isyerindeyim su an da buna dahil ayrica komsu ile paylasacak birseyim yok genis bir ailem var gunde 14 saat de calisiyorum ancak aileme vakit harcayabiliyorum
Ayrica ben komsu muhabbeti yapan calisan kadinlari takdir ediyorum sizin gibi onume geleni de asagilamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…