nasıl bir apartmanda oturuyorum ben :(

Sizin apartmana özel bir durum olsa keşke
İnsanlar her yerde soğuklar, eskisi gibi değil. Samimiyet, sıcaklık yok ortada.
çok haklısınız benım geldıgım yerde boyle degıldı alışamadım bu yuzden :)

Ben 7 senedir gelin geldigim ev sahibi oldugum apartmanda kimse daha merhaba bile demedi merdivende karsilasinca millet birbirine yokmus gibi davraniyo iki cocugum oldu buyuduler karsi komsum hayirli olsun bile demedi onun oldu ben dedim kadin alik alik bakti yani komsuluk diye birsey yok cat kapi gelme olayini bende sevmem ama insan birbirine hal hatir soracak kadar bile tahammulu yoksa dag basina yerlessin kimseyle muhattap olmasin

canım bu cat kapı olayına takılmıs herkes o laf gereği soylenır ya pekiştirmek amaçlı oyle soyledım yoksa bende sevmem... bende bir fırsatını buldugumda selam vercektm ama yuzume bıle bakmıyorki :) ne guzel sende arkadas edınmıssın sevındm insan arıyor

ben senı cok ıyı anladım. 2 senedır bu mahalledeyım....yönetıcıden baska kapımı çalan olmadı. kızım dogdu sadece alttakı yaslı teyze ve yonetıcı hayırlı olsuna geldı...oysa mahallede genç çoçuklu bayanlarda var...ama selam vs yok...karsıya gecen sene gelın geldı.çok ıstedım tanışmak hayırlı olsun demek ama yapamadım...mızacıma uymadı cunku cekıngen yapım var....bıde artık eskısı gbı hoşgeldın dıye çatkapı gıtmek yok...aslında keske olsa
kısacası ben senı cok ıyı anladım.bır kahva ıcmeye gdecek kapım yok burada

Evde bir pazar günü tatilim var diye bırak çat kapı komşuyu bir kaç gün önceden haber veren misafire bile ifrit oluyorum zaman zaman. Ne hallere düştük.
Can sıkıntısı nasıl bir şey unuttum sanırım.

İnsanlara ne kadar yaklaşıyorsun?
O komşuyla sen hiç konuştun mu? Günaydın, iyi akşamlar veya nasılsın vb.

valla bende bir senedir ailelerden başka şehirde oturuyorum ve bir allahın kulu kapımı acmadı pes ettim memlekete taşınıyorum 2 haftaya kadar. Allah yardımcın olsun cok zor

Oyy oyy bende eski arkadasliklarimi cok ozledigimden tum buna benzer konulara yaziyorum,bazen diyorum ben mi insanlarla arkadaslik etmeyi unuttum eskiden olan ama simdi olmayan ne buyudukce birseyler degisiyor demek ki evleneli 2 yil oldu ama iste tam kafa dengim dedigim arkadasim yok

12 yıldır oturduğumuz evden çat kapı içeri dalmayı alışkanlık haline getiren ev sahipLERİMİZ yüzünden ayrıldık desem ? kapıyı çalarlardı, zamansız saatlerde.. açardım hiç bi şey demeden terlikleri çıkartıp içeri atlarlardı inanın bi süre sonra dayanılmaz bi hal alıyor..

Acaba siz komşularınıza bu sıcaklığı vermemiş olabilir misiniz?

Bende yıllardır oturduğum yerden ayrıyım 1,5 senedir fakat evi tuttuğumuz günden bu yana komşularımla aramız çok iyidir. Hatta düğün öncesi evi temizlemek için yardıma bile geldiler. Hala da hafta sonları ya da eşimin işte olduğu akşamlar birinden birinde oturur kahve vs. içeriz. Eşim akşam ve gece vardiyasında olduğunda yemek yapmadığımı bildikleri için bana yemek getirirler.

Bence kek, tatlı yaptığın zamanlarda onlara da bir tabak götürerek işe başla. Sonrasında o kıvama yüksek ihtimalle gelirsiniz.

Bende de ayni durum.var evleneli 2 sene olacak.nerdeyse sadece tek bir kisiyl daha yeni.gorusmeye Basladim ama o da cok sikifiki olacagimizi zannetmiyorum ben evlendigimde ev gormeye gelmislerdi bide dunyanin hazirligini yapmistim.bide sirf meraklarindan gelmisler simdi anliyorum yolda gorseler selam vermezler benimde evim kira yapicak birsey yok dizi film izle kursa git yada calis canim...Malesef olmayinca olmuyor bazi seyler

Büyük şehirlerde komşuluk kavramı yok ki artık insanlar hep soğuk samimiyetsiz annem hep önceden yanımızdaki binada kimler oturuyor hep bilirdik diyor şimdi karşı dairede oturanı bilmiyoruz

aynı evde 4 senedir oturuyorum. geçen sene siz yeni mi taşındınız diyen komşumuz vardı. deli midir nedir? kimse kimsenin yüzüne bakmıyor artık. komşuluk bitti :)

Valla ne yslan diim kk da apartman ust komşulu konu acildimi inlemeli bisi cikcak altindan ssniyorum

Bende ilk evlendimde oyleydi hic kimse yoktu sonra tasindim sukur bir komsum var yetiyor .

Eviniz kira diye mi gorusmeyecekmis sizinle?Oyle insandan hayir mi gelir gorusmesin daha iyi

ben de aksine aman kimse gelmesin çaya kahveye diye dua ediyorum. çat kapı komşu gelmesini ailemleyken de sevmezdim. evlendikten sonra da hissiyatım değişmedi. insanlara selam veririm apartmanda ama o kadar. neden bu kadar yabani olduğuma gelince, valla çoğu hakkında olumsuz tecrübelerim var, apartmana taşınma dönemimizden vs. normal insan yoksa, samimiyet kurmam.

Valla bnde ayni durumdayim :)
Bnmde 1 yil oldu suan ikinci evimdeyim üç hafta oldu tasinali,esya tasirken goren komsular hosgeldiniz dedi ayakustu ama ilerisi yok yani :)

Sehir neresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…