çok haklısınız benım geldıgım yerde boyle degıldı alışamadım bu yuzden :)Sizin apartmana özel bir durum olsa keşke
İnsanlar her yerde soğuklar, eskisi gibi değil. Samimiyet, sıcaklık yok ortada.
canım bu cat kapı olayına takılmıs herkes o laf gereği soylenır ya pekiştirmek amaçlı oyle soyledım yoksa bende sevmem... bende bir fırsatını buldugumda selam vercektm ama yuzume bıle bakmıyorki :) ne guzel sende arkadas edınmıssın sevındm insan arıyorSeni cok iyi anliyorum canim bende evlendigim sene baska yere gelin gittim cok sikiliyodum kapimi bi aksamistu kapici calardi oda cop icin iki sene oyle gecti biraz uyurdum ev isi oyle oyle vakit gecirdim bigun asansorde bi komsuyla tanistim oriflame satiyomus elinde kitapcigi vardi bu binada mi oturuyosun dedim evet desi oda ban sordu evet dedim kitapcigi iatedim bi urun alabilirim diye tamam dedi oturdugu kati daireyi soyledi bemde soyledim sonra bana geldi ben ona gittim derken muhabbet basladi aonra binada kimseyle tanisip tanismadigini sordu kimseyivtanimiyordum hatta evime yabanci ilk o komsu firdi sonra alt komsuyla tanistirdi oda benim gibi baska sehirden gelin gelmis benim gibi kimsesi yoktu onla samimi oldum suanda hemen hemen hergun bi kahve bi sigara molasi derken yarim saat gorusuyoz kimsenin kimseden haberi yok bide aileden uzakda ayri oldugumu cok can skici bi durum oluyo insan bi iki kelime edecek insan ariyo illa cat kapi gitmem halen oda bana mesaj atar musait misin diye burda biraz arkadaslar cat kapi gelenden gidenden muhabbet acilmista parkta ki gordugunbist komsuna dersin gorunce bigun kahve icmeye gelecem musait misin falan filan diye biraz siz de girisken oldugumu sorun cozuluyo zaten bi iki muhabbet ettiniz mi kafa dengin mi degil mi anlarsin egere istemezsen muhabbeti kesersin
Tabiki gitmiyor üç aydır evimde yoktum bugün geldim arkamdan bakıyorlardı gerzekler ben anlatsam sana roman olur hangi şehirdesinizhoşuna gidiyormu
canım bu cat kapı olayına takılmıs herkes o laf gereği soylenır ya pekiştirmek amaçlı oyle soyledım yoksa bende sevmem... bende bir fırsatını buldugumda selam vercektm ama yuzume bıle bakmıyorki :) ne guzel sende arkadas edınmıssın sevındm insan arıyor
12 yıldır oturduğumuz evden çat kapı içeri dalmayı alışkanlık haline getiren ev sahipLERİMİZ yüzünden ayrıldık desem ?Selam bayanlar evleneli şükür ki 1 sene oldu.ailem baska sehirde apartmanında hic Komşum yok size komik gelebilir ama gerçekten çok yalnızım bunu 1 sene önce boyle dusuncegim aklıma gelmezdi yanlızlığı seven biriyim dır ama insan zamanla bir arkadaş kapıyı çalsin kahve yap geliyorum diyen birine ihtiyaç duyuyor üst kat Komşum benle yaşıt yeni bebeği de var gördüğü yerde selam bile vermez çok tuhaf.insanlar çok tuhaf olmuş taşınmak istiyorum ama evinden de kirasndan da çok memnunuz ama sikiliyorum ne oneririsiz bayanlar
Bende de ayni durum.var evleneli 2 sene olacak.nerdeyse sadece tek bir kisiyl daha yeni.gorusmeye Basladim ama o da cok sikifiki olacagimizi zannetmiyorum ben evlendigimde ev gormeye gelmislerdi bide dunyanin hazirligini yapmistim.bide sirf meraklarindan gelmisler simdi anliyorum yolda gorseler selam vermezler benimde evim kira yapicak birsey yok dizi film izle kursa git yada calis canim...Malesef olmayinca olmuyor bazi seylerSelam bayanlar evleneli şükür ki 1 sene oldu.ailem baska sehirde apartmanında hic Komşum yok size komik gelebilir ama gerçekten çok yalnızım bunu 1 sene önce boyle dusuncegim aklıma gelmezdi yanlızlığı seven biriyim dır ama insan zamanla bir arkadaş kapıyı çalsin kahve yap geliyorum diyen birine ihtiyaç duyuyor üst kat Komşum benle yaşıt yeni bebeği de var gördüğü yerde selam bile vermez çok tuhaf.insanlar çok tuhaf olmuş taşınmak istiyorum ama evinden de kirasndan da çok memnunuz ama sikiliyorum ne oneririsiz bayanlar
Eviniz kira diye mi gorusmeyecekmis sizinle?Oyle insandan hayir mi gelir gorusmesin daha iyiBende de ayni durum.var evleneli 2 sene olacak.nerdeyse sadece tek bir kisiyl daha yeni.gorusmeye Basladim ama o da cok sikifiki olacagimizi zannetmiyorum ben evlendigimde ev gormeye gelmislerdi bide dunyanin hazirligini yapmistim.bide sirf meraklarindan gelmisler simdi anliyorum yolda gorseler selam vermezler benimde evim kira yapicak birsey yok dizi film izle kursa git yada calis canim...Malesef olmayinca olmuyor bazi seyler
Selam bayanlar evleneli şükür ki 1 sene oldu.ailem baska sehirde apartmanında hic Komşum yok size komik gelebilir ama gerçekten çok yalnızım bunu 1 sene önce boyle dusuncegim aklıma gelmezdi yanlızlığı seven biriyim dır ama insan zamanla bir arkadaş kapıyı çalsin kahve yap geliyorum diyen birine ihtiyaç duyuyor üst kat Komşum benle yaşıt yeni bebeği de var gördüğü yerde selam bile vermez çok tuhaf.insanlar çok tuhaf olmuş taşınmak istiyorum ama evinden de kirasndan da çok memnunuz ama sikiliyorum ne oneririsiz bayanlar
Valla bnde ayni durumdayim :)
Bnmde 1 yil oldu suan ikinci evimdeyim üç hafta oldu tasinali,esya tasirken goren komsular hosgeldiniz dedi ayakustu ama ilerisi yok yani :)