Kursta içimdeki o CT kapı gelen komşu hissini bastirirmi TM kestiremiyorum:) ya çok ilginç arada gittiğim park var yukarki komşu da bebeğini. Getiriyor oraya beni tanıyor yinede ne selam ne merhaba yüzüm bakıp geçiyor :) çok haklisiniz kimsenin minnetini kalmadıHaklısın , herkes yalnızlaştı esasında rahatlik derken kötü oldu.
Kimsenin kimseye ihtiyacı da minneti de kalmadı.
Yapacağın şey kursa gitmek bence.orda evine yakın arkadaş bulursun.
Gidip gelebileceğin
hem ortamda tanıyıp öyle evine almış olursun
Acaba sen bebeği olan komşuya geçmiş olsuna ya da bebeğine hayırlı olsuna gittin mi ??? Belli oda senden ummuştur...Selam bayanlar evleneli şükür ki 1 sene oldu.ailem baska sehirde apartmanında hic Komşum yok size komik gelebilir ama gerçekten çok yalnızım bunu 1 sene önce boyle dusuncegim aklıma gelmezdi yanlızlığı seven biriyim dır ama insan zamanla bir arkadaş kapıyı çalsin kahve yap geliyorum diyen birine ihtiyaç duyuyor üst kat Komşum benle yaşıt yeni bebeği de var gördüğü yerde selam bile vermez çok tuhaf.insanlar çok tuhaf olmuş taşınmak istiyorum ama evinden de kirasndan da çok memnunuz ama sikiliyorum ne oneririsiz bayanlar
İçinizdeki çat kapı hissini dizginleyin
Ben de istemem çat kapı geleni de gitmek de istemem
Burda konular var Kv çat kapı geliyor diye sayfa sayfa siz komşular çat kapı gelsin istiyorsunuz ilginç
Evde ve şehirde sıkılmıştınız hobi edinin kursa gidin ya da çalışın
Yok Canim ben apartmana yeni gelin geldgmde de onun bebeği vardıAcaba sen bebeği olan komşuya geçmiş olsuna ya da bebeğine hayırlı olsuna gittin mi ??? Belli oda senden ummuştur...
Ya sen gerçek misin arkadaşım orada actigim konuyu gelip burada açıp ne sen isguzarlik yapıyorsun takdim esinle sorunuma ama benim esinle sorunum yok çevredeki insanlarla hatta 1insanla var okkkkÖbür derdinizi anlatsaniz?? Bence su an komsu o kadar onemli degil. Esinizle sorununuz nedir??
Ben de hic sevmem cat kapi komsu gelmesini. O yuzden kimseyle de samimi olmam sadece merhana merhaba, o size selam vermiyorsa siz verin..
Ya sen gerçek misin arkadaşım orada actigim konuyu gelip burada açıp ne sen isguzarlik yapıyorsun takdim esinle sorunuma ama benim esinle sorunum yok çevredeki insanlarla hatta 1insanla var okkkk
Selam bayanlar evleneli şükür ki 1 sene oldu.ailem baska sehirde apartmanında hic Komşum yok size komik gelebilir ama gerçekten çok yalnızım bunu 1 sene önce boyle dusuncegim aklıma gelmezdi yanlızlığı seven biriyim dır ama insan zamanla bir arkadaş kapıyı çalsin kahve yap geliyorum diyen birine ihtiyaç duyuyor üst kat Komşum benle yaşıt yeni bebeği de var gördüğü yerde selam bile vermez çok tuhaf.insanlar çok tuhaf olmuş taşınmak istiyorum ama evinden de kirasndan da çok memnunuz ama sikiliyorum ne oneririsiz bayanlar
Çok çekingen incir canim ya almazsa keki falan 1 hafta komadan cikamam:) riske atamiyorum hassasimda facebook tan ekleyin dedim sonra Vazgeçtim nebilmAyy canım seni anlıyorum gerçekten gecen sene bende ayni sıkıntıyı yaşamıştım
... Şey yapabilirsiniz ya kek börek yapıp 1-2 dilim getirebilirsiniz kokmustu4 buyrun diye... Ne biliyim o zaman nasıl davranıyor gozlemlersiniz ona gore hareket edersiniz
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama 56 daire var burda ve ben yalnızım bilmem anlatabiliyormuyumSelam bayanlar evleneli şükür ki 1 sene oldu.ailem baska sehirde apartmanında hic Komşum yok size komik gelebilir ama gerçekten çok yalnızım bunu 1 sene önce boyle dusuncegim aklıma gelmezdi yanlızlığı seven biriyim dır ama insan zamanla bir arkadaş kapıyı çalsin kahve yap geliyorum diyen birine ihtiyaç duyuyor üst kat Komşum benle yaşıt yeni bebeği de var gördüğü yerde selam bile vermez çok tuhaf.insanlar çok tuhaf olmuş taşınmak istiyorum ama evinden de kirasndan da çok memnunuz ama sikiliyorum ne oneririsiz bayanlar
hoşuna gidiyormuHangi şehirdesin bilmiyorum ama 56 daire var burda ve ben yalnızım bilmem anlatabiliyormuyum