Nasıl Bir Anne Olurdun?

Sen ideal bir annesin!

Resmen sen bu cevapları verirken küçüklüğümüze dönsek de annemiz sen mi olsan acaba diye düşündük. Her şeyin en güzeli senin çocuğunda olsun diye çalışıyorsun. Çocuğun da kıymetini bilecek merak etme. Hakkın ödenmez valla cennete giden yol senden geçiyor.

Bakalım

Eğitimci bir annesin!
Aslında senin taktik de güzel; çocuğuna her şeyi öğretmişsin bir ara, şimdi onun sefasını sürüyorsun. Çocuk elden ele kısırlı, börekli altın günlerinde dolaştıktan sonra "anne altınları kuyumcuya götürüyorum, dolara yatırım yapıcam" dese şaşırmayız. Eğitmişsindir kesin.

Sen ideal bir annesin!

Resmen sen bu cevapları verirken küçüklüğümüze dönsek de annemiz sen mi olsan acaba diye düşündük. Her şeyin en güzeli senin çocuğunda olsun diye çalışıyorsun. Çocuğun da kıymetini bilecek merak etme. Hakkın ödenmez valla cennete giden yol senden geçiyor.

Sen ideal bir annesin!

Bana da ideal anne çıktı...
ama ben korkuyorum...inşallah öyle olur

bende ideal anne olarak çıktım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…