• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bi derttir bu !!

pantera14

Kapesesezede :(
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
6.461
673
198
3,5 aydır erken menopozla uğraşıyorum 3.5 ay önce öğrendim.
fsh değerim en son geçen ay 53 dü bu ay 102 çıktı..
3,5 aydırda ilaç kullanıyorum farklı haplar kullandım.

benim asıl sorum bu durum başına gelip vücudunda tüylenme olan varmı ?
hormonlarım bozuk olduğu içinmi oldu ? haplar mı tetikledi bu durumu bilmiyorum ama gerçekten bebek gibi olan vücut komple şeftali tüyünden kalın tüyler çıktı ! doktora falanda gitmedim buraya yazmak istedim.
inşallah geçer .. pskolojim alt üst.. başına gelenler bilenler bi yardımcı olsun :31:

Çok geçmiş olsun.
Benim bir bilgim yok maalesef ama, tek doktor ile kalmamanızı öneririm.
Beşer, şaşar.
Çok önemli bir sorun çünkü.

Bir de nacizane tavsiyem asla paketli,katkı maddeli yiyecek, içecek tüketmemenizdir.
Duş jelinden bile bir süre vazgeçmenizi öneririm.
Gıda boyası, gıda tatlandırıcıları, hamburger, malum asitli içeçekler, konsantre meyve suları, hazır dondurmalar vs..
Allah şifa versin.

3,5 aydır erken menopozla uğraşıyorum 3.5 ay önce öğrendim.
fsh değerim en son geçen ay 53 dü bu ay 102 çıktı..
3,5 aydırda ilaç kullanıyorum farklı haplar kullandım.

benim asıl sorum bu durum başına gelip vücudunda tüylenme olan varmı ?
hormonlarım bozuk olduğu içinmi oldu ? haplar mı tetikledi bu durumu bilmiyorum ama gerçekten bebek gibi olan vücut komple şeftali tüyünden kalın tüyler çıktı ! doktora falanda gitmedim buraya yazmak istedim.
inşallah geçer .. pskolojim alt üst.. başına gelenler bilenler bi yardımcı olsun :31:

canım tabii ki hormonlarda ki değişim, erkeklik hormonunun ağır basmaya başlaması yüzünden oluyo tüylenme
tavsiyem tam teşekküllü bi hastaneye git labaratuarı olan ve adam gibi bi kan testi iste hormonlarına bakılsın
jinekolog ona göre gerekli ilaçları verir
çok zor bişeyle uğraşıyorsun allah yardım etsin cnm inşallah en kısa sürede kurtulursun

saolun kızlar en çok pskoljimi etkiledi bakasım gelmiyo oralara cidden :19:
hormon hapları kullanıyorum ben şuan zaten. acaba hapları bıraksam geçermi diyorum ama diğer yandan tedavim devam edicek ömür boyu bırakamam hap :50:

saolun kızlar en çok pskoljimi etkiledi bakasım gelmiyo oralara cidden :19:
hormon hapları kullanıyorum ben şuan zaten. acaba hapları bıraksam geçermi diyorum ama diğer yandan tedavim devam edicek ömür boyu bırakamam hap :50:

cnm lazer epilasyonu denesen ? bi de doktoruna danış tüylenmeyle ilgili
kullandığın hapların erkeklik hormonu içerdiğini sanmam zararı olmaz faydası olur
ama doktorunla mutlaka konuş ve tüylenme için kan testi istediğini söyle

Back