Merhaba
7 aylık bir oğlum var. Çişi dışarıya taşıyor genelde. Bez olarak kaliteli marka kullanıyorum ne yapmam gerekiyor anlamadım. Baska çeşit bezde kullandım ama aynı sayılır. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz.
Bende bu problemi yasadim ustelik bebegim henuz 114 gunluk ben bezini bir buyuk boya gecerek cozdum ustelik pisik problemimiz de olmustu 2 defa oda yok simdi cok sukur dene istersen canim
Bende bu problemi yasadim ustediyormu?egim henuz 114 gunluk ben bezini bir buyuk boya gecerek cozdum ustelik pisik problemimiz de olmustu 2 defa oda yok simdi cok sukur dene istersen canim
Hayir onu hic duymadim ama ben dikkat ediyorum yamulmasin yada kasilmasin diye nasil yapmak lazim ki acaba bilemedim simdi markayi degistirdin mi sen peki?
Merhaba
7 aylık bir oğlum var. Çişi dışarıya taşıyor genelde. Bez olarak kaliteli marka kullanıyorum ne yapmam gerekiyor anlamadım. Baska çeşit bezde kullandım ama aynı sayılır. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz.
Canim genelde tuketici hatti falan oluyor. Hangi marka kullaniyorsun bilmiyorum ama problemini anlattigin zaman sana yardimci olmaya calisiyorlar ve deneme paketi gonderiyorlar. Bir ara konus derim soyle. Sonucta bebek bezi uzmanlari onlar.