• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl beyazlar ?

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
34
Dişlerimde sararma var ve acayip şekilde rahatsız oluyorum. Dişleri bembeyaz olanlara özeniyorum. Karbonat dışında ne iyi gelir onun pek etkisi olmadı bende. Lazerle diş beyazlatma yaptırdım 2 sene önce o da fayda etmedi. Kötü bir yerde de yaptırmadım ama hekim mi iyi değildi bilmiyorum. Renginin açılmasını beyazlamasını istiyorum. Ne yapmalıyım. Hindistan cevizi yağı falan sür dediler ama emin değilim. Diş hekimleri kafana takılacak bir renklenme yok diyor ama ben takıyorum. Nasıl beyazlar?

Bazen bu genetik oluyor. Biz ailecek çok çok küçük yaşlardan beri dişlerimizi düzenli fırçalarız annem bize öyle öğretti hep ve bu sebeple beyaz. Ama kahve çay sigara bunlar sarartır. Temizleme işlemi de başarılı olmadıysa pek yapacak bir şey yok ama acaba takıntı yapmış olabilir misiniz? Bir foto atın bir de biz bakalım:

Bende de sararma var biraz :( düzenli fırçalarım , sigara içmem. Ön dişler iyi de yine azı dişlerim ve arkasından gelenler sararmış daha çok. Genetik olabilir diye düşünüyorum. Faydalı bir fikir olursa takipteyim

Dişlerimde sararma var ve acayip şekilde rahatsız oluyorum. Dişleri bembeyaz olanlara özeniyorum. Karbonat dışında ne iyi gelir onun pek etkisi olmadı bende. Lazerle diş beyazlatma yaptırdım 2 sene önce o da fayda etmedi. Kötü bir yerde de yaptırmadım ama hekim mi iyi değildi bilmiyorum. Renginin açılmasını beyazlamasını istiyorum. Ne yapmalıyım. Hindistan cevizi yağı falan sür dediler ama emin değilim. Diş hekimleri kafana takılacak bir renklenme yok diyor ama ben takıyorum. Nasıl beyazlar?
Diş hekiminin yaptığı beyazlatmanin etkisi de geçici z belki kahve çay sigara gibi şeylerden uzak durarak etkisi biraz daha uzun sürebilir.tekrar tekrar yaptırmak gerekiyor

Dişin kendi rengi öyledir değişeceğini zannetmiyorum.
Dişiniz sağlamsa ağrı ve sızı yoksa şüküredin halinize boşverin gitsin rengini falan :işsiz:

Back