• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Nasıl basen, üst bacak eritebilirim önerisi, tecrübesi olanlar ?

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

zamanlizamansiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
263
56
53
Merhaba,

Ergenlikten beri basen problemim var 1.75 boyunda 65 kiloyum önceden 63 kiloydum 2 kilo almışım. Problemim şu geniş bi legen kemigim var buna bağlı olarak basen probelemim var kilolu değilim ama kilom orda ne denediysem olmuyor kilo versemde, spor yapsamda buz dağı sanki ve şu aldığım 2 kilo ile çok gözüme batıyor arkadaşlarım der göze batmıyor orantısız değil diye ama ben takıntılıyım biraz her istediğimi giyemiyorum. Önerisi, tecrübesi olanlar paylaşırsanırsanız mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden =)

Squat önerim. İkincisi trambolin.Bir de inat:KK54:
Ben mesela 1 Mayıs'a kadar 5 kilo vermek zorundadyım.Düşün hergece kalkıp gece 2'de spor yapıyorum.İşte bendeki de keçi inadi.O spor yapılacak:KK16::KK16:

Merhaba,

Ergenlikten beri basen problemim var 1.75 boyunda 65 kiloyum önceden 63 kiloydum 2 kilo almışım. Problemim şu geniş bi legen kemigim var buna bağlı olarak basen probelemim var kilolu değilim ama kilom orda ne denediysem olmuyor kilo versemde, spor yapsamda buz dağı sanki ve şu aldığım 2 kilo ile çok gözüme batıyor arkadaşlarım der göze batmıyor orantısız değil diye ama ben takıntılıyım biraz her istediğimi giyemiyorum. Önerisi, tecrübesi olanlar paylaşırsanırsanız mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden =)
Pilates yap ,ebru şallı ile 3K ve skinny jeans DVD lerini al dönüşümlu 21 gün yap ,kesinlikle faydası oluyor

Back
X