Nasıl başarıyorsunuz?

Yazdıklarına benzer kelimeler söyledim canım.. "Sende tedaviyle hamile kaldın beni en iyi senin anlaman lazımdı.. Sana yazıklar olsun.." dedim.. Bir insan yüzsüz arsız olmasın, pişmiş kelle gibi baktı yüzüme.. Hani insan biraz utanır ya bakamaz filan ama bunda o da yok! Bu arada kaynım gelip eşime sen "kadın muhabbetine karışma" demiş.. Eşim de "abi eşin yalan söylüyor, uyarmayalım mı? demiş. Abisi de "ben enyalios'a öyle davranıyo muyum beni kastederek Enyalios'un hataları da var ben görüyorum uyarmıyorum çocuk mu" demiş.. Eşim de "abi hatasını gördüğünde uyar" demiş.. Ne gördün ki gibilerinden.. Abisi de bi'şey diyememiş.. Çünkü o'na karşı her zaman saygılı oldum, bu zamana kadar yanlış hiçbi'şey yapmadım ama adam karısının laflarıyla konuşmuş resmen.. Eltim beni kendi toplumuna sokmuş vs. Sanki gözünü sevdiğim kraliyet ailesi.. Annesi babası bizim sokakta oturuyor.
Şaka gibi. Karı koca tencere kapak gibiler yani. O zaman. Iyice soğut arayı. Mecburi görüşmeler dışında.

az samimiyet
biraz resmiyet
hafta da 2 yi geçmeyen görüşme
hiç telefonlaşmama
bu formülü deneyin

Hiç samimiyet
Hep resmiyet
Haftada bir kere bile görüşmeme
Telefonlara çıkmama
Bu formülü deniycem! :KK70:

Not: (İki gündür konuşmuyorum, kafam o kadar rahat ki!)

aa manyak! buzdolabındaki yumurtaya bakıp söylüyo sanki "sende yumurta yok" diye..

Vicdanını sorgulamak lazım evet buzdolabında yumurta yok der gibi dedi.. Ben artık onu insan olarak görmüyorum, hiçbir zaman desteğini görmedim bu konuda.. İnşallah yakın zamanda bebeğim olur da onunla vakit geçiririm..

Şaka gibi. Karı koca tencere kapak gibiler yani. O zaman. Iyice soğut arayı. Mecburi görüşmeler dışında.
Aynen canım konuşmayı düşünmüyorum, eşimle konuşmadan önce abisi selam filan veriyodum.
Bu saatten sonra Allah'ın selamı bile yok benden o'na...

Hicbir seyi saglamak zorunda değilsiniz. En kısa sürede taşının

Evet son günlerde çok daha iyi anladım hiçbirşeyin sağlanamayacağını.. Bu konuyu açtığım zaman, bir orta yolu bulabiliriz sanıyodum lakin mümkün değilmiş. Taşınmak gündemimizde şu sıralar..

Eşim taşınmak istiyo

taşınmaya yanaşıyorsa eşin bu güzel...
kimi erkek taşınmakta istemez hiç herşeye rağmen.
inş blöf değildir bu isteği canım, blöfsede takma kafanaaa...
ah keşke bu takmamayı bende başarabilsem, kafaya takma akıl karı değil yaaa her ortamda hemde...
takmamayı başaranlarda var görüyorum, bence bizde başarabiliriz...

ohh cok sukur.. ne duruyorsun?
13 aylık bir kredimiz var onu en azından
yarısına kadar ödemiş olalım diyoruz ama belli olmaz bu işler
bir bakarsın taşınmışız, inan o gün ben de kocaman bir oh! dicem.. :KK55:

taşınmaya yanaşıyorsa eşin bu güzel...
kimi erkek taşınmakta istemez hiç herşeye rağmen.
inş blöf değildir bu isteği canım, blöfsede takma kafanaaa...
ah keşke bu takmamayı bende başarabilsem, kafaya takma akıl karı değil yaaa her ortamda hemde...
takmamayı başaranlarda var görüyorum, bence bizde başarabiliriz...

Blöf değil canım benden çok o istiyo taşınmayı, huzur istiyor artık..
Taşınma olayı ne zaman gerçekleşir bilmiyorum, ama taşınana kadar
konuşmayı düşünmüyorum..

X