Nasıl başarıyorsunuz?

yelizkaan

Beni de dinliyo canım çok garip insanların özel hayatlarından sana ne yaa!
Eşimle şakalaşıyoruz mesela kahkaha atıyorum ya
ay kaynındanda mı utanmadın nasıl gülüyodun? diyor..
Dedim gülmenin ayıp olduğunu senden duyuyorum...
Bunun gibi şeyler.. Konuşmama kararı aldım zaten,
eşim taşınmak istiyo düzelmeyeceğini bildiği için..
Kayınvalide de ondan yana.. O nedenle.. Sabır lazım bize..

boşver biraz üzülmüşsün ama kendin kiraya çıkalım deseydin daha çok göze batardı kendi kendilerini rezil etmişler.

Üzüldüm canım üzülmez miyim.. 3 senedir geçinmeye çabaladım..
O kadar farklıyız ki..
Kafa yapımız hiç uymadı..
O dedikoducu, ben kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan bir tipim..
Beni sürekli k.valideden k.pederden kıskanıp durdu..
Doğmayan çocuğumu kıskandı düşün yani..

dediiim gibi boş insan seni kendine rakip görmüş evrimini tamamlayamadan da bu dünyadan gidecek ne yazık ki.

Mesela ayni binada oturuyosunuz diye her misafire de onlari cagirmayarak da buyuk bi adim atmis olursun bana gore. Mesafe tek yolun emin ol. Esinde tasinma taraftariysa isin cok daha kolay

Önceden çağırıyordum canım k.valide öyle alıştırdı esasında ben çağırma taraftarı değildim, çünkü patavatsız bir insan.. Misafirlerimin yanında beni çok rezil ettiği olmuştur bugüne kadar..Uzak olsak seviliriz zaten, eşim annesiyle gözleri dolu dolu konuştu bir "haklısın" lafını duymak için.. Ama k.valide'nin yüreği taş kesilmiş sanırım hiçbi'şey demedi...

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır...

Aynen canım katılıyorum, Allah'a havale ettim..
K.valide rahatsız oldu hep yanındaydım.
Kahvaltısını hazırladım, öğlen çorbası akşam yemeğini..
Bunu hak etmiyodum..
Allah Kerimdir...

dediiim gibi boş insan seni kendine rakip görmüş evrimini tamamlayamadan da bu dünyadan gidecek ne yazık ki.
Evet, annem bile diyo o senin seviyende değil diye..
hayırlısıyla taşınsak, aslında evimi de hiç bırakıp gitmek istemiyorum
(yeni yaptırdık evi)

batıyormuş demek ki senin gülmen :)

batıyormuş demek ki senin gülmen :)
Aynen rahatsız oluyor benden..
Bunu öyle güzel belli ediyor ki.
Suç onda da değil esasen, ona bu hakkı veren de.
K.valide k.pederi suçluyorum evet.
İlk gelin ilk göz ağrısı diye tavana çıkarıcaklardı neredeyse...

sende boşd urma haddini bildir.o sana laf sokunca sende ona cevabı yapıştır.altta kalma.böylelerine ağzının payını vereceksin ki,bi yerleri kalkmasın.:)

kız ne şiirsel şeyler yaziyorsun sanki roman gibi okuyorum
yazdıklarını çok beğendim..
elti olayı gelince aynı apartmanda olduğun için çok zor Allahtan benim eltim yok olsada geçinemezdim valla. en iyisi uzak yere taşinin daha iyi.

Ben de eltimle aynı yaştayım, kayınbiraderim de eşimden büyük. Ama ilk günden ben eskiyim veya benim kocam daha büyük beklentilerini kesmelerini sağladım. Nasıl muamele görürsem öyle davranırım. Zaten yüzgöz olmamak adına oldukça resmiyim.

Sana ne dedi de canını sıktı eltin??

Joker inan ben de başından beri resmi davrandım, öyle oturup onunla dedikodu yapmadım. Kimseyi çekiştirmedim. Arada espriyle karışık dedikodu yaptığında iğnelerdim, bana "bak sen de alıştın dedikoduya" derdi, ki alakası yok.. Bu arada konumun geçmiş sayfalarında bana yaptıklarından alıntılar bulabilirsin, yazmıştım..

En çok canımı yakan şeyi anlatayım özetle; benim 3 senedir bebeğim olmuyo istediğimiz ve tedavide olduğumuz halde..
Kendisi de oğluna 1,5 sene gördüğü tedaviyle kalmış.. Bana şu cümleyi kullandı. Senin yumurtan yoktur ondan bebeğin olmuyor dedi.. O an ki kırgınlığımı anlatamam doktordan gelmiştim.. Bana bu konuda destek olmalı, beni en iyi onun anlaması gerekirken her fırsatta köstek oldu diyebilirim. .

sende boşd urma haddini bildir.o sana laf sokunca sende ona cevabı yapıştır.altta kalma.böylelerine ağzının payını vereceksin ki,bi yerleri kalkmasın.:)

Aynen katılıyorum!
Bu saatten sonra yüz yüze gelmeyi planlamıyorum..
Gelirsem dahi bana bir şey söylediği takdirde cevabını veririm..

seni kasıtlı olarak üzmeye çalıştığı belli. yerinde olsam ben de onu kırmaktan hiç çekinmem.
söylediklerini yüzüne de vurabilirsin. aynı bize dediğin gibi, sen de 1,5 yıl tedavi görmüşsün beni en iyi sen anlarsın. umudumu hevesimi kırmaktan utanmıyor musun diyebilirsin mesela. naif kibar bir insansan böyle tepki görmeyeceğine eminse bu kadar rahat konuşuyordur. dik başlı sert ol biraz çekinsin. toplum içinde bile utandırabilirsin. gerzeği.

az samimiyet
biraz resmiyet
hafta da 2 yi geçmeyen görüşme
hiç telefonlaşmama
bu formülü deneyin

aa manyak! buzdolabındaki yumurtaya bakıp söylüyo sanki "sende yumurta yok" diye..

Yazdıklarına benzer kelimeler söyledim canım.. "Sende tedaviyle hamile kaldın beni en iyi senin anlaman lazımdı.. Sana yazıklar olsun.." dedim.. Bir insan yüzsüz arsız olmasın, pişmiş kelle gibi baktı yüzüme.. Hani insan biraz utanır ya bakamaz filan ama bunda o da yok! Bu arada kaynım gelip eşime sen "kadın muhabbetine karışma" demiş.. Eşim de "abi eşin yalan söylüyor, uyarmayalım mı? demiş. Abisi de "ben enyalios'a öyle davranıyo muyum beni kastederek Enyalios'un hataları da var ben görüyorum uyarmıyorum çocuk mu" demiş.. Eşim de "abi hatasını gördüğünde uyar" demiş.. Ne gördün ki gibilerinden.. Abisi de bi'şey diyememiş.. Çünkü o'na karşı her zaman saygılı oldum, bu zamana kadar yanlış hiçbi'şey yapmadım ama adam karısının laflarıyla konuşmuş resmen.. Eltim beni kendi toplumuna sokmuş vs. Sanki gözünü sevdiğim kraliyet ailesi.. Annesi babası bizim sokakta oturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…