Siz cok ic ice girmissiniz yaesin senin yanindaysa sana destekse, annesinin babasinin sozune bakmayan biri ise, hicbirsey icin gec degil... Bi tuhaflarina gider, iki garipserler ucuncuye kendi kabuklarina cekilirler. Yapabilirsin.. İnan zor degil. Ama bu surecte esinin tavri tutumuda cok onemli tabi.. Bu arada en kisa zamanda bebisine kavusursun insallah.. :) eltinin solediklerine kulak asma sen.. Boyle konularda herkes bi anda profosor kesilir... İste, inan, dua et olur Allahin izniyle :)
kaynın büyük diye o sınıfa eltın nasıl gırıyor anlamadım?
öyle bır dunya yok.
kım sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran
O zaman tek secenegin gormezden gelmek.. Cunku tartismalar uzadikca huzurunuz bozulur. Burda aslinda hem eltine hem de sana is dusuyor, ama karsi taraf sanirim gecinmeye pek niyetli degil. O halde sen kendini cok da ezdirmeden gormezden gelmelisin.Keşke bizde de basit bi' çay koymadın kavgası olsaydı.
Benim eltim beni kıskanıyo bunu bariz belli ediyo
ve canımı sıkmak için elinden geleni yapıyo.
Uzak olmak en güzeli katılıyorum size, ama bi süre burada olmayız o nedenle nasıl bir arada huzur içinde yaşarız diye sordum.. Yorum için, teşekkürler..
Öncelikle merhaba arkadaşlar, canım bugün çok sıkkın..
İlk açtığım konuyu eltim hakkında açacağım aklımın ucuna bile gelmezdi.
Ama artık burama kadar geldi derler ya o durumdayım..
Bir eltim var düşman başına..
Ve aynı binada yaşıyoruz. (Aile apt. yani)
Misafirimin yanında çok moralimi bozdu bugün..
Patavatsız dengesiz tavırları var, eltimle yaşıtız
ama kaynım benden büyük yani eşimin abisi, o nedenle büyük sıfatına eltim de giriyor.
Sizlere sorum, aynı binada yaşayan evli hanımlar,
eltinizle görümcenizle nasıl anlaşıyosunuz?
Bir arada olmanın getirdiği zorunlu akrabalık ilişkilerini
iyi yönde ilerlemesini nasıl sağlıyorsunuz?
O zaman tek secenegin gormezden gelmek.. Cunku tartismalar uzadikca huzurunuz bozulur. Burda aslinda hem eltine hem de sana is dusuyor, ama karsi taraf sanirim gecinmeye pek niyetli degil. O halde sen kendini cok da ezdirmeden gormezden gelmelisin.
Öncelikle merhaba arkadaşlar, canım bugün çok sıkkın..
İlk açtığım konuyu eltim hakkında açacağım aklımın ucuna bile gelmezdi.
Ama artık burama kadar geldi derler ya o durumdayım..
Bir eltim var düşman başına..
Ve aynı binada yaşıyoruz. (Aile apt. yani)
Misafirimin yanında çok moralimi bozdu bugün..
Patavatsız dengesiz tavırları var, eltimle yaşıtız
ama kaynım benden büyük yani eşimin abisi, o nedenle büyük sıfatına eltim de giriyor.
Sizlere sorum, aynı binada yaşayan evli hanımlar,
eltinizle görümcenizle nasıl anlaşıyosunuz?
Bir arada olmanın getirdiği zorunlu akrabalık ilişkilerini
iyi yönde ilerlemesini nasıl sağlıyorsunuz?
Ben 11 sene eltimle ayni binada hatta ayni ewde kaldim.bana arkadas dost hatta abla anne oldu bende ona.ama belliki seninki bambaska bisey cahillik cesaret getirir.seni baskalarinin yaninda kiriyosa cesurdur hepten cahildir.esine basi kur binadan cik diyecem demesi kolay olcak.eger dairen kapin ayriysa fazlada muhattab olma benceCuteMom öncelikle merhaba.. Ben tavsiye etmem yakın oturmayı, fakat siz anlaşabiliyosanız, kişiyi iyi tanıdığınza inanıyorsanız bir sıkıntı olmaz.. Benim eltim aile ilişkimizin başından beri herşeyimi eleştirdi. Söz kıyafetim konu oldu. Nişan kıyafetimin rengi pembeymiş çocuk rengiymiş hiç beğenmedim dedi. İnsan beğenmese bile söylemezdi o hevesli zamanlarımda.. Gelinliğime bile bi' kulp buldu. Rengi kırık beyazmış, kuyruğu neymiş öyle çok uzunmuş.. Bu yaşanan şeylere o dönemde 2 aile arasında sıkıntı
çıkmasın diye, "seninle ben farklıyız, ben böyle seviyorum" diyerek geçiştiriyordum. 3 sene geçti, ama her sene kıskançlığın boyutları ilerledi..
başarma bırak koy mesafeni salla gitsin
Kısa ve öz yorum için teşekkürler cınım.. Başarmak istemiyorum artık zaten
Ben 11 sene eltimle ayni binada hatta ayni ewde kaldim.bana arkadas dost hatta abla anne oldu bende ona.ama belliki seninki bambaska bisey cahillik cesaret getirir.seni baskalarinin yaninda kiriyosa cesurdur hepten cahildir.esine basi kur binadan cik diyecem demesi kolay olcak.eger dairen kapin ayriysa fazlada muhattab olma bence
bu durumda mesafe korumak en önemlisi ve seni hiç bir zaman küçük düşürmesine izin verme.sen bir kere zaten ağzının payını verirsen bir daha yapacağını zannetmiyorum.RAHATSIZ OLDUĞUNU BELLİ ET KAVGA EDEREK DEĞİL KONUŞARAK BELLİ ET OLMADI TAVIR YAPARSAN BİR ANLAMAZ İKİ ANLAMAZ ÜÇÜNCÜDE ANLAR.
ne demek her zaman canımaha bu modda ol sen bak nasıl yola geliyor :)