nasil ayirt edecegiz ?

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
32
Hanimlar selam malum bu haftalar bebek hem cok hareketli hem de dogum icin pozisyon aliyo benim bebegim 28.hafta da yan duruyordu doktor henuz donmemis demisti bu hafta kontrole gidicem ama sagolsun bizim ki kipir kipir sormak istedigim basi ve poposunu nasil ayirt ediyorsunuz cunku eskisine gore kasiklarimda sertlik var sanki basi orda gibi ama tam gogusumun altinda da ayni sertlik var ve gogsumun altindaki yeri surekli degisiyo bazem gogsumum altinda oluyo sertlik bazen kayiyo sagimda solumda oluyo ama o kafasi mi poposu mu bilmiyorum cunku ayni zamanlarda kasiklarimda da sertlik oluyo nasil anlicam bilemedim yani

canim konuyu acman iyi olmus bende merak ediyordum bunu bende 28 haftama giricem benimde yan duruyor kizim simdi.
acaba ne zaman doncek

Baska yontemi yolu olan biri varsa soyler nasilsada.tekme attigi yer ayaklariysa karsisida kafasi oluyor.banada annem demisti kafasiyla tekmeleyemez kizim diye.umarim anlatabilmisimdir.

Baska yontemi yolu olan biri varsa soyler nasilsada.tekme attigi yer ayaklariysa karsisida kafasi oluyor.banada annem demisti kafasiyla tekmeleyemez kizim diye.umarim anlatabilmisimdir.

ama benim iki yerde hissediliyor mesela nasil atlatsam.
yan yatiyorum ya soluma diyelim solumun kasik tarafinda tekme anliorum sert
sag kisimdada az gogusun altina dogru bir vurus soz konusu elleri sanirim o benim 2 yer de oynuyor :)

ama benim iki yerde hissediliyor mesela nasil atlatsam.
yan yatiyorum ya soluma diyelim solumun kasik tarafinda tekme anliorum sert
sag kisimdada az gogusun altina dogru bir vurus soz konusu elleri sanirim o benim 2 yer de oynuyor :)

Ayakla atilan tekmeler guclu oluyor ayirt etmesi kolay aslinda.elle hafif olur

Ya valla ben cozemiyorum bana da kafasiyla tekme atamaz gibi geliyo ama ya donuyosa yani kafasini ceviriyosa falan diyorum sonra aynen benimde kasigimda tekme hissederken gogsumun altinda da hissediyorum bazen bi tarafim boyle daha yukarda oluyo karnimda sisiyo diklesiyo resmen popusumu acaba diyorum bilemicez hic sanirim ya

Valla ben konduramiyorum herhalde bana gore bazen hepsi sert tekme olabiliyo bazen de hala kelebek gibi cirpinislari oluyo o zaman noluyo bilmiyorum :) ama elimi kasigima koydugumda sertlik hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…