Nasil asabilirim?

angelalone

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
43
10
Kizlar meraba.Yardimci olursaniz cok sevinirim.uni ye gidiyorum sinifta hic yakin arkadasim yok gecen sene kazik yedim e haliyle herkesin kendine ait grubu var ve acikcasida aralarina girmek istemiyorum cunku kafa dengi degiller.Ve bende yalnizim hep.Ama bu durumdan sikayetci degilim.Cunku arkadas olmak istemiyorum kimseyle.Sorun su ki insanlarin benim hakkinda ne dusunduklerini cok takiyorum.Cok taktigim icinde hareketlerimi cok kasiyorum.Sinif birincisiyim ama bu ozguven ivin yeterli degil.Ben yapi geregi sakin bir insanim.Ama sanki disardan gucsuz arkadassiz yalniz gozukuyorum gibi hissediyorum.Kim ne demis niye ded9 herseyi takiyorum.Ogun mesela bi cocuk dediki nasol konusuyorsun sen oyle dedi bende nasil dedim sessiz dedi onu bile taktim.Cunku soyleyis bicimi alayciydi.Bugunde bir kiz dedi ki cok dalginsin.derse gecte geliyorsun bu aralar gibisinden. onu bile taktim.Niye disariya yorgun oldugumu belli ediyorum.onu taktim ya da cok mu gucsuz gozukuyorum diye dusunuyorm.Bunu nasil asabilirim kizlar ??

X