Nasıl Anlayacağım ki?

P

pink_dream

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi pink_dream
Kısa süreli bir ayrılık sürecinden sonra sevdiğiniz insana hayatınızda yeniden yer verdiniz.Uzun uzun konuşma sürecinden sonra elbette ve herşey sizin istediğiniz gibi ve hatta öyle yolunda ki şaşırıyorsunuz her şeyin bu kadar düzelmesi ve sizin istediğiniz gibi davranması sizi çok mutlu ediyor ama korkutuyor da ?Acaba bu geçici bir durum mu ?yoksa gerçekten insanlar hatalarından gerçekten ders alabiliyorlar mı yada almış gibi mi görünüyorlar ben kararsız kaldım acaba hangisi doğru?Umarım yanılmıyorumdur bu güzellik bir ömür boyu sürer?Sadece merak ediyorum bu hisleri yalnızca ben mi hissediyorum yada benim durumumu yaşayan herkesler aynı duyguları mı yaşıyor arkadaşlar?:sm_confused:

• Konu Sahibi pink_dream
Bir defa bir hayal kirikligi yasadimi insan, tekrar güvenmesi zor olur, helede hayal kiriligini yasatanla.........:nazar:

Bencede bunu zaman gösterecek!!!a.s

Herseyi oldugu gibi gör, fazla ümitlenme, kendini kandirmadan ayaklarin yere basa basa ver kararlarini yine hayal kirikligi yasasan bile (allah göstermesin) üzülürsün ama inanki yikilmasin....:kahve:

• Konu Sahibi pink_dream
Evet laaleninde dediği gibi zamanla anlaşılır birşey bu.Elbette herkesi aynı kefeye koymak hata olur."Huylu huyundan vazgeçmez","insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur" gibi atasözlerimiz olsa da ben hatalarından ders alıp,yaptığı hatanın farkına varıp tekrarlamayan kişiler de gördüm.Zaman senin için en iyi ilaç şu anda.Ama tabi sürekli acaba bu hep böyle devam mı edecek,yada şimdi böyle acaba sonra yine eskisi gibi mi olacak diye düşünerek te ilişkini kendine zehir etme derim.Bu günü yaşa ve zaman sana neler getirecek gör.Umarım mutluluğun hep bugünkü gibi devam eder arkadaşım.

• Konu Sahibi pink_dream
Sevdiğine yeniden hayatında yer verdiğine göre birşeyleride göze aldın demektir. Gerçekten düzeldimi veya eskisi gibimi zamanla belli olacak gerçekten. Kötü bile olsa (Allah korusun) geriye dönüp baktığında keşke bir fırsat daha verseydim gibi bir pişmanlığın olmaz. Mutluluk seninle olsun.

• Konu Sahibi pink_dream
ben eşimle 5 yıl beraberlikten sonra 7 ay ayrı kaldık sonra dayanamadan tekrar birleştik.herşey önce benide korkutuyordu ama bazı şeylerrden ders alındığı zamanla ortaya çıktı.çok şükür evlendik ve herşey hamd olsun yolunda

• Konu Sahibi pink_dream
Valla Bir söz vardır ben buna çok inanırım. Denenmişi deneme.
Ancak doğru olduğunu bildiğimiz halde yanlışa gözümüzü kapatıp atlayabiliyoruz.. Bana göre çok yüz göz olarak ayrılmışsanız bunu geri dönüşü olmuyor, olsada tekrar eski halini alır.
Korkmayın madem tekrar başlamışsınız yaşayarak görün yeterki herşey yolunda gitmezse kaybedecek çok şeyiniz olmuş olmasın.

• Konu Sahibi pink_dream
Gözüne girmek için hatasız gibi görünebilir,ya da gerçekten sevdiği için yaptığı yanlışlardan ders almayı becererek herşeyi yoluna koymak isteyebilir...bunu ancak zaman gösterir...

Ne kendini çok kaptırıp ikinci kez hayal kırıklığına uğra,ne de içindeki soru işaretlerinin seni esir almasına izin ver...

Fazla güvenme ki ikinci hayal kırıklığı olursa (umarım olmaz) ben zaten güvenmemiştim biliyordum böyle olcağını der geçersin...

• Konu Sahibi pink_dream
canım insanda kaybetme korkusu olduktan sonra ve bır hata daha yapılsa gerçektende kaybedileceğine inanılıyorsa o zaman insan daha dikkatli olur ve hata yapmaktan korkar...
sizin olaydada çok ders alınılmış gibi gelıyor...
o yuzden kafanızı meşgul etmeyın yaşayın ve görün...

ben insanların değişebileceğine inanmıyorum :nazar:

X