- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Kesildiği için enfeksiyon da kapmış olabilirsin, içten gelen bişey de olabilir, genelde özel bölgelerde bu tarz şişlikler oluyor, bence korkacak bişey yok , temiz tut ve tabi doktora muhakkak görün için rahatlar ..15 gün önce özel bölgemi temizlerken kestim herhalde bilmiyorum acı veya kan yoktu kesildi diye tahmin ediyorum, duştan çıkınca regli olucağımı bildiğim için ped kullandım önümüzdeki 5 6 günde kullanmaya devam ettim ama reglim bitince bnm özel bölgemin üst kısmında 2 tane büyük intihaplı sivilce gibi birsey çıktı doktora gitmedim zaten o sırada dişim için antibiyotik içmeye başladım gecer dedim, gecmedi patladı intihap ve kan akıyor, şişlik gitti ama iç çamaşırım batmasın diye hemde mikrop kapmaması için o bölgeye pamuk koyuyorum 2 gündür, ilk gün birsey yoktu az bir kan lekesi vardı, bugün pamuk yeşil sıvı vardı, korktum bu şimdi lekeler o sivilcelerden mi, yoksa içten gelen birşey mi, yada idrarımda mı bişey var yesil renkte oldu, normalde karnımda, kasıklarımda ağrı yok, regli günlerimde ağrısız pek nadir ağrım oluyor, randevu aldım ama ayın 23 ne verdiler.
YANLIŞ BİRŞEY YAZDIYSAM, YADA MİDENİZİ BULANDIRDIYSAM ÖZÜR DİLERİM, KUSURA BAKMAYIN KORKTUĞUM İÇİN YAZDIM.
Yeşil akıntı vajinadan geliyorsa ciddi iltihap problemi ve partnerle birlikte tedavi gerektiriyor. Sivilceden geliyorsa bilmiyorum.15 gün önce özel bölgemi temizlerken kestim herhalde bilmiyorum acı veya kan yoktu kesildi diye tahmin ediyorum, duştan çıkınca regli olucağımı bildiğim için ped kullandım önümüzdeki 5 6 günde kullanmaya devam ettim ama reglim bitince bnm özel bölgemin üst kısmında 2 tane büyük intihaplı sivilce gibi birsey çıktı doktora gitmedim zaten o sırada dişim için antibiyotik içmeye başladım gecer dedim, gecmedi patladı intihap ve kan akıyor, şişlik gitti ama iç çamaşırım batmasın diye hemde mikrop kapmaması için o bölgeye pamuk koyuyorum 2 gündür, ilk gün birsey yoktu az bir kan lekesi vardı, bugün pamuk yeşil sıvı vardı, korktum bu şimdi lekeler o sivilcelerden mi, yoksa içten gelen birşey mi, yada idrarımda mı bişey var yesil renkte oldu, normalde karnımda, kasıklarımda ağrı yok, regli günlerimde ağrısız pek nadir ağrım oluyor, randevu aldım ama ayın 23 ne verdiler.
YANLIŞ BİRŞEY YAZDIYSAM, YADA MİDENİZİ BULANDIRDIYSAM ÖZÜR DİLERİM, KUSURA BAKMAYIN KORKTUĞUM İÇİN YAZDIM.
23 ü bayrama denk geliyor öncelikle geçmis olsun ,devletten aldıysanız 23 ü geçersiz olur ..özelde iş degisiyor15 gün önce özel bölgemi temizlerken kestim herhalde bilmiyorum acı veya kan yoktu kesildi diye tahmin ediyorum, duştan çıkınca regli olucağımı bildiğim için ped kullandım önümüzdeki 5 6 günde kullanmaya devam ettim ama reglim bitince bnm özel bölgemin üst kısmında 2 tane büyük intihaplı sivilce gibi birsey çıktı doktora gitmedim zaten o sırada dişim için antibiyotik içmeye başladım gecer dedim, gecmedi patladı intihap ve kan akıyor, şişlik gitti ama iç çamaşırım batmasın diye hemde mikrop kapmaması için o bölgeye pamuk koyuyorum 2 gündür, ilk gün birsey yoktu az bir kan lekesi vardı, bugün pamuk yeşil sıvı vardı, korktum bu şimdi lekeler o sivilcelerden mi, yoksa içten gelen birşey mi, yada idrarımda mı bişey var yesil renkte oldu, normalde karnımda, kasıklarımda ağrı yok, regli günlerimde ağrısız pek nadir ağrım oluyor, randevu aldım ama ayın 23 ne verdiler.
Bnde intihap olabilir diye düşündüm, yada sivilceden, partnerim yok en son 1 sene olucak ayrıldığım eşimle beraber oldum.Yeşil akıntı vajinadan geliyorsa ciddi iltihap problemi ve partnerle birlikte tedavi gerektiriyor. Sivilceden geliyorsa bilmiyorum.
Öyle mi bilmiyordum, artık öyle yazarım iltihapGeçmezse doktorun görmesi gerekli.
Bir de rahatsız oldum düzeltmeden olmaz intihap değil iltihap
23 demişti ama bir yanlışlık olmalı o zaman belki Bn yanlış anladım, yada telefondaki kişinin yanlışı var Bn tekrar kontrol ederim ama özele gidicem galiba beklemeyim günlerce.23 ü bayrama denk geliyor öncelikle geçmis olsun ,devletten aldıysanız 23 ü geçersiz olur ..özelde iş degisiyor
İnşallah.Sivilcedendir
Tesekkur ederim, öyle yapıyorum bende.Geçmiş olsun. Sanırım kestikten sonra mikrop kapmış. Düzenli olarak temizler, kuru tutarsanız geçer inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?