Canim zaten birine soylersem diye tehdit etti ama oyle evlenmeye zorlamadi hatta gayet rahatti o paraya herkes gelir teklif var israr yok sen kaybedersn gibilerinden.e hakli da boyle biseyi kabul edip hayatinj yasayacak insanlar tanuyorum ben.ozellikle bana soylemsi ailesi beni cok istedigi icin.hatta benim gozlerim falan renkli acik tenliyim annesinin gecen bana telefonda desigi sey bi an once cocuk yapin da soyle sarisin mavi gozlu ni torun sevelim.en cokda annesine uzuluyorum zaballi kadinolanı olduğu gibi anlatacaksın.tehdit ettiğini söyleyeceksin.kendi aşkına tehditle mi bir kızı kandırarak mı saygı bekliyor bu adam?
ne güzel ya bi de para teklif etmiş.valla bana hiç de dürüst gelmedi,evlenmeden önce itiraf etmiş olması mı dürüstlük? adam bak ben böyleyim hayatımda biri var seninle şu nedenle evlenmek istiyorum demiyor ki tehditler savuruyor,terbiyesizce paralar teklif ediyor,zorluyor.
bunun şakası bile hoş değil. hele konu sahibi bu kadar üzülmüşken. ve tehdit almışkenya bu arada soylemeden edemeyecegim :) aylik 15 bin lira hic fena degil, kabul mu etsen ne:)
Canim zaten birine soylersem diye tehdit etti ama oyle evlenmeye zorlamadi hatta gayet rahatti o paraya herkes gelir teklif var israr yok sen kaybedersn gibilerinden.e hakli da boyle biseyi kabul edip hayatinj yasayacak insanlar tanuyorum ben.ozellikle bana soylemsi ailesi beni cok istedigi icin.hatta benim gozlerim falan renkli acik tenliyim annesinin gecen bana telefonda desigi sey bi an once cocuk yapin da soyle sarisin mavi gozlu ni torun sevelim.en cokda annesine uzuluyorum zaballi kadin
parayla bir insanın hayatını, şerefini, onurunu satın almaya çalışan benim gözümde iğrenç ötesidir zaten.aman ne bileyim para teklif etti vs...deyince ben kinlendim adama birden :)
eşcinsel olabilir bu onun tercihi ve bana normal geliyor asla bu konuda yargılamıyorum.hissettiği o ise yapacak birşey yok.sadece bunu yaşayış şekli daha doğrusu yapmak istediği şey çok çirkin.
Ya zaten bi de ev araba biseyler dedi de o anlik sinirle hatirlamiyorum iste.soyle dusun canim telefon aksesuarlari ureten sirketleri var ve bu pislik hicbi is yapmadan aylik 30 bin kusur para aliyo.bulmus da bunuyor dediklerinden isteya bu arada soylemeden edemeyecegim :) aylik 15 bin lira hic fena degil, kabul mu etsen ne:)
baksana adam zenginmiş basarım parayı yaşarım hayatımı modundaparaylqa bir insanın hayatını şerefini onurunu satın almaya çalışan benim gözümde iğrenç ötesidir zaten.
bence konu sahibi hic de uzulmesin, hatta sevinsin. ha bide tehditten filan korkmasin… aldigi tehditin de ciddi bise oldugunu hic sanmiyorum, sansini denemis sadece.. ciddi ciddi tehdit edecek olsa evlendikten sonra yapardi yapacaklarini.bunun şakası bile hoş değil. hele konu sahibi bu kadar üzülmüşken. ve tehdit almışken
içimden kötü küfür ediyorumda insan müsveddesine .neysebaksana adam zenginmiş basarım parayı yaşarım hayatımı modunda
30 bin mi ? ?Ya zaten bi de ev araba biseyler dedi de o anlik sinirle hatirlamiyorum iste.soyle dusun canim telefon aksesuarlari ureten sirketleri var ve bu pislik hicbi is yapmadan aylik 30 bin kusur para aliyo.bulmus da bunuyor dediklerinden iste
üzülmesin demek kolay. bak kimseye deme diye tehditt etmiş. kaç kişiyi üzecek bu olay. babaya olayı demese baba kızına kızacak. kv durup dururken bitirdi diye kıza demediğini bırakmayacak. anne heveslenmiş, oda üzülecek.bence konu sahibi hic de uzulmesin, hatta sevinsin. ha bide tehditten filan korkmasin… aldigi tehditin de ciddi bise oldugunu hic sanmiyorum, sansini denemis sadece.. ciddi ciddi tehdit edecek olsa evlendikten sonra yapardi yapacaklarini.
aynen. soru işareti çokçocukta az salak değilmiş ama
aylık 15 bin tl verecek ev araba verecek
evlenecek milyonlarca kız bulur
ayda 15 bin liraya yaşama teklifini kabul edecek milyonlarca insan varken niye bunu hiç istemeyecek olanla bu kadar zorluyor
zengin kültürlü bi aile sonuçta anladığım kadarıyla biriyle anlaşıp ben bununla evlenmek istiyorum dese hayır illa biz seçicez mi diyorlar.
madem ayda 15 bin lira verecek kadar korkuyor ailesinden 5-6 kez görüştüğü sana hemen nasıl güveniyor öyle
ve daha bir sürü soru işareti...
himmm.. dusundum, ben olsam kendi aileme durumu anlatirdim. Tehdit aldigimi da soylerdim. Her anne baba ayni degildir muhakkak ama, benimkiler, kizmak bir yana dursun, durumu ogrendikten sonra sukur namazlarina cikar, o aileye de hic bir sey soylemeden herseyi bitirir giderlerdi.üzülmesin demek kolay. bak kimseye deme diye tehditt etmiş. kaç kişiyi üzecek bu olay. babaya olayı demese baba kızına kızacak. kv durup dururken bitirdi diye kıza demediğini bırakmayacak. anne heveslenmiş, oda üzülecek.
sonıuçta aile bilmeli. ama kimse bilmesin öldürürüm seni diye tehditte var. aileye söylemese aile kızına kızacak. adam o kadar masum değil kısaca. bencil
Canim ailesi ozellikle annesi beni cok istemis.bide bizim ailemizde gayet taninmis saygjn bi aile.o tur insanlar izin vermz oyle alelade biriyle evlenmesine.hatta halamla günleri var orda ogluma duzcenin en guzel kizini aliyoruz falan demis gulmuslerçocukta az salak değilmiş ama
aylık 15 bin tl verecek ev araba verecek
evlenecek milyonlarca kız bulur
ayda 15 bin liraya yaşama teklifini kabul edecek milyonlarca insan varken niye bunu hiç istemeyecek olanla bu kadar zorluyor
zengin kültürlü bi aile sonuçta anladığım kadarıyla biriyle anlaşıp ben bununla evlenmek istiyorum dese hayır illa biz seçicez mi diyorlar.
madem ayda 15 bin lira verecek kadar korkuyor ailesinden 5-6 kez görüştüğü sana hemen nasıl güveniyor öyle
ve daha bir sürü soru işareti...