nasil anlatsam bilmiyorum +18

Ya aytica babam falan kesin gozuyle bakiyo adam gece gunduz soruyo dugunumuz ne zaman ramazandan once yapin diyo bide adamcagiz seviniyo iyi aileye gidicek kizin fln diyo.e ben aileme ne diycem simdi babama onu sevdigimi soyledim sordugunda.e zaten pislik herif o kdr istekliydiki babama baba falan diyodu son bi haftadir.neden diye sorduklarinda ne dicem bdn ;(

Ne güzel adam dürüstmüş! Evlendikten sonra anlasaydın ne olacaktı . Aşkı bu kadar hafife almayın 1 ayda 7 kere görünce alışkanlık olmuştur aşk değildir aşk olsa duramazsın

anneye babaya diyeceksin. kimseyede demeyin, beni ölümle tehdit etti diyede ekleyeceksin

Kısmet degilmiş bize uygun degil dersin olur biter bir daha görüşme zaten adam senin peşini bırakırmı oda şüpheli en nihayetınde bır anlık hırsla agzından kaçsa

Bir aydır tanırıyorum, ancak 6-7 kere gördüm; hepsinde de çok soğuktu diyorsun ama aşık olmaya başlamışsın bile.
Dikkat et, bu kadar çabuk aşık olmaya hazır biriysen ilişkililerinde çok hatalar yaparsın.

Ne güzel adam dürüstmüş! Evlendikten sonra anlasaydın ne olacaktı . Aşkı bu kadar hafife almayın 1 ayda 7 kere görünce alışkanlık olmuştur aşk değildir aşk olsa duramazsın
ya tabiki de hemen asik olmadim ama kendinizi yerime koyun.cok duzgun zengun bi ailenin yakisikli ve evlenmye hevwsli oglu..umitlendim sadece

anne babaya mutlaka söylenerek. neden onların yada etrafın gözünde sen suçlu çıkacaksın. bilmek zorundalar.

olanı olduğu gibi anlatacaksın.tehdit ettiğini söyleyeceksin.kendi aşkına tehditle mi bir kızı kandırarak mı saygı bekliyor bu adam?

ne güzel ya bi de para teklif etmiş.valla bana hiç de dürüst gelmedi,evlenmeden önce itiraf etmiş olması mı dürüstlük? adam bak ben böyleyim hayatımda biri var seninle şu nedenle evlenmek istiyorum demiyor ki tehditler savuruyor,terbiyesizce paralar teklif ediyor,zorluyor.

adam kafasında neler planlamış şeytanın aklına gelmez. sen hi üzülme ucuz yırtmışsın dua et.

Ağlayıp kahrolaca k bişey yok. Adama tamam bu anlattıkların aramızda kalacak ama bu iğrenç teklifini kabul etmiyorum ailelerimize anlasamadigimizi ayrildigimizi söyleyeceğiz herkes yoluna bakacak diyeceksin . Eğer ki hayie diye diretip dediğim gibi olacak falan derse herseyi anlatmak durumunda kalırım kusura bakma de hayatımı mahvedemem senin yüzünden de

Adam hiç değilse ilk baştan anlatmış,anlatmasaydı hadi evlendiniz ilk gece ben seninle sevişemem eşcinselim deseydi ne olacaktı.Hala tehdit ediyorsa konuşmalarınızı kayda al elinde delinin olsun hiç değilse..Bunuda ailene dinletirsin ..

resmen satın alınacak biri gibi görmüş. pislik herif.
ailen bunu bilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…