aynen. adam yine ilk ayda demiş. ya evlendikten sonra deseydi bunu. haline şükretmeli bence. verilmiş sadakası varmış
anneye babaya diyeceksin. kimseyede demeyin, beni ölümle tehdit etti diyede ekleyeceksinYa aytica babam falan kesin gozuyle bakiyo adam gece gunduz soruyo dugunumuz ne zaman ramazandan once yapin diyo bide adamcagiz seviniyo iyi aileye gidicek kizin fln diyo.e ben aileme ne diycem simdi babama onu sevdigimi soyledim sordugunda.e zaten pislik herif o kdr istekliydiki babama baba falan diyodu son bi haftadir.neden diye sorduklarinda ne dicem bdn ;(
Kısmet degilmiş bize uygun degil dersin olur biter bir daha görüşme zaten adam senin peşini bırakırmı oda şüpheli en nihayetınde bır anlık hırsla agzından kaçsaYa aytica babam falan kesin gozuyle bakiyo adam gece gunduz soruyo dugunumuz ne zaman ramazandan once yapin diyo bide adamcagiz seviniyo iyi aileye gidicek kizin fln diyo.e ben aileme ne diycem simdi babama onu sevdigimi soyledim sordugunda.e zaten pislik herif o kdr istekliydiki babama baba falan diyodu son bi haftadir.neden diye sorduklarinda ne dicem bdn ;(
Bir aydır tanırıyorum, ancak 6-7 kere gördüm; hepsinde de çok soğuktu diyorsun ama aşık olmaya başlamışsın bile.Gercek olmamasini ben de dilerdim ama ne yazikki gercek...ayrica ben kendimi iyice kaptirmistim ve asik oluyodum yavas yavas arkadaslar gorseniz hic belli etmiyodu gorubusten ve baya da yakisikli.hayatimin ilk ciddi iliskisinde bunlar geldi basima :'(
ya tabiki de hemen asik olmadim ama kendinizi yerime koyun.cok duzgun zengun bi ailenin yakisikli ve evlenmye hevwsli oglu..umitlendim sadeceNe güzel adam dürüstmüş! Evlendikten sonra anlasaydın ne olacaktı . Aşkı bu kadar hafife almayın 1 ayda 7 kere görünce alışkanlık olmuştur aşk değildir aşk olsa duramazsın
Ya aytica babam falan kesin gozuyle bakiyo adam gece gunduz soruyo dugunumuz ne zaman ramazandan once yapin diyo bide adamcagiz seviniyo iyi aileye gidicek kizin fln diyo.e ben aileme ne diycem simdi babama onu sevdigimi soyledim sordugunda.e zaten pislik herif o kdr istekliydiki babama baba falan diyodu son bi haftadir.neden diye sorduklarinda ne dicem bdn ;(
Bosver sene canım adam gibş adam varken madamı ne yapacaksın yeni taliplerin olur hiç üzülmeya tabiki de hemen asik olmadim ama kendinizi yerime koyun.cok duzgun zengun bi ailenin yakisikli ve evlenmye hevwsli oglu..umitlendim sadece
resmen satın alınacak biri gibi görmüş. pislik herif.olanı olduğu gibi anlatacaksın.tehdit ettiğini söyleyeceksin.kendi aşkına tehditle mi bir kızı kandırarak mı saygı bekliyor bu adam?
ne güzel ya bi de para teklif etmiş.valla bana hiç de dürüst gelmedi,evlenmeden önce itiraf etmiş olması mı dürüstlük? adam bak ben böyleyim hayatımda biri var seninle şu nedenle evlenmek istiyorum demiyor ki tehditler savuruyor,terbiyesizce paralar teklif ediyor,zorluyor.
aynen. o yüzden taşımadımbu arada konu +18 değil ki :)