Nasıl Anlaşılır

Kasık agrısı adet de azalma adet gununde azalma çamur şeklinde lekeler. Bende bunlar oluyor. Ha birde adet gecikiyor düsensizleşiyor

Kilo alımı tüylenme sivilce adet düzensizliği sancılı adet ve genelde kesin olarak varsa bu kistler şeker hastalığı yada tiroide vücudu yatkınlaştırıuor

Peki size bu bilgiyi kim verdi? Yumurtlama dönemi çok ağrı yapar diye doktor mu dedi
Bende aynı şikayetleri yaşadım canım. O yüzden biliyorum. Hani yumurtalıkta bi kistin var ve yeni adet dönemi bi yumurta daha atılacak o da buyurken baskı yapıp agrı yapabiliyor.

Bende aynı şikayetleri yaşadım canım. O yüzden biliyorum. Hani yumurtalıkta bi kistin var ve yeni adet dönemi bi yumurta daha atılacak o da buyurken baskı yapıp agrı yapabiliyor.
Peki halen devam ediyor mu şikayetleriniz, yumurtlama dönemi kaç gün ağrı çekiyorsunuz, dayanılmaz derecede bir ağrı mı sizinki de, ve yumurtlama dönemi ne gibi belirtiler oluyor sizde? Kusura bakmayın çok sordum ama inanın çare bulamadım psikolojim alt üst ağrıdan

Oncelikle hiç korkma cabuk kendiliğinden eriyebilen kistler bunlar ben mesela sogan suyu içerek halletmiştim. Zaten hali hazırda bi çikolata kistim var benim. Bu yumurtalık kistide klomen kullanıyorum ben bebek için tedavi amaçlı ve bu ilaçta yumurta geliştiriyor. Ve çatlamamıştı oluşan yumurtalar kiste dönüştü. Ben ilişki esnasında agrım oluyo ordan direk biliyorum kist olmuş die artık anlıyorum. Lavabo ihtiyacımda da sızlıyor sürekli sıkışınca. Onun haricinde aman aman bi agrım olmadı sürekli sızlıyor ama iğne batar gibi oluyor 20 saniye boyle batıyo batıyo bırakıyor sanki. Korkacak hiç bşşey yok stres de yapma git doktoruna o sana daha guzel bilgiler verir belkide yoktur kistin. Pozitif düşün

Tamam canım çok sağ ol. Sana da şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…