bugün doktora gittim kızıma gözlük verdi düzenli kullanırsa şaşılık düzelebilir dedi ama kızım daha21 aylık çokda huysuz şimdi size soruyorum ben kızımı gözlüğe nasıl alıştıracam.düşünmek bile istemiyorum ama ya düzelmezse...
gözlüğü önce kendiniz takıp eğlenceli şeyler yapabilirsiniz bu şekilde onun ilgisini çekersiniz hatta mümkünse evde bi süre gözlük takın bu şekilde size özenebilir . sakın üzerine gitmeyin ters tepki yapar.koyun masanın üzerine sizin gözünüzde de görüp özenebilir gerçi yaşıda küçükmüş ama denemeye değer..
sizde numarasız bir gözlük takın bir süre sizde de görünce alışır umarım..gözlüğe fazla ilgi göstermeyin ki onunda fazla ilgisini çekmesin...
sevgiler...
benim eltiminde çocuğuda gözlük takıyo ama o şanlıydı çünkü kreşe gidiyodu orda öğretmenleri alıştırdı sanırım ona orda bunun ödül olduğunu öğle herkese verilmiceni söylemişlertakması karşılığında onu ufak şeylerle ödüllendirebilirsin çok zor bi durum geçmiş olsun bebekken küveze girdimi
merhaba arkadaşım arkadaşlarıma katılıyorum sizde bi numarasız gözlük alın ve kullanın benim eşim gözlük kullanıyor ve ve kızımda gözlük diye kendini paralıyo anne bana gözlük al diyo kızımda 2 yaşında çok şükür gözlüğe ihtiyacı yok ama kızınızı gözlük takmanın eglendirici olduğuna özendirebilirsiniz yada onu ödüllendirebilirsiniz gözlüğünü çıkarmazsan mama alacağım çikolata alacağım vs. şeylerle yani aslında bu alışkanlışda iyi değil ama aklıma geldi allah yardımcınız olsun allah kolaylık versin
bugün doktora gittim kızıma gözlük verdi düzenli kullanırsa şaşılık düzelebilir dedi ama kızım daha21 aylık çokda huysuz şimdi size soruyorum ben kızımı gözlüğe nasıl alıştıracam.düşünmek bile istemiyorum ama ya düzelmezse...
benim kızkardeşim küçükken havale geçirmişti malesef bu sebepten gözleri kaymıştı
ve ilk okula başalyınca ameliyat oldu şaşılık düzeldi fakat bizim dr umuz kardeşimin gözlerini mahvetii yai hem enfeksiyon ve kist oluştu tabi bu da dr un beceriksizliğiydi ama ameliyatla düzelebiliyo bizimkinin gözleri gözlükle düzelmei malesef