Çok hassas, ben sahiplenmeden önce bebekken soğuk odada bırakmış birisi. Bana geldiğinde nasıl öksürüyordu 2 defa antibiyotik kullandık. Öyle olunca soğuktan olabildiğince korumaya çalışıyorumBence mutlu olduğu yere bırakın. Kendisi soğuğu algılayınca içeri gitmek ister belki. Siz engel oldukça sizi düşman bilmesi de muhtemel
Benimsediği alana bak soğukO alanı artık kendine benimsemişsoğuk hissetse zaten girer içeri diye düşünüyorum. Korktuğu bişey varsa elektrikli süpürge vs benim kedim çok korkar o alana bırakabilirsiniz. Ben girmesini istemediğim bir oda varsa kapısını kapatıp önüne süpürge koyuyorum kuzu kuzu yanıma kıvrılıp yatıyor
Gelmiyo keşke gelse. Kulakları patileri buuz gibi oluyor hala uyumaya devam ediyor hiç kıyamıyorumbırakın gitsin üsüyünce gelecek zatenbizim kedi de kışın peteğin yanında, yazın banyoda yatıyor biz öğretmedik. kendisi vereyi kendine uygun bulursa orda uyuyor
Kış bi gelse birlikte yorganın altında yatıyoruz hatta ama işte geçiş dönemleri kötü oluyor. Öperim tabi öpmem miBence hiç elleme bırak orda kalsın hatta peluş bi battaniyesi varsa onuda oraya koyun daha iyi olur onun için ama zamanla sıkılır çünkü kedoşlar sabit yerde yatmaktan hoşlanmazmış veteriner söylemişti bunuda
Kedoşunuda öp öp öp benim yerime
Aslında ev çok sıcak hak veriyorum ama balkonda artık geceleri soğuk oluyorKalmasını istediğiniz yere catnip sprey sıksanız? Ben buz koyup üstüne havlu koyuyorum, bizimki de tam tersi soğuk sevmiyor çünkü sonra nefes nefese kalıyor sıcaktano havlunun üstüne catnip sprey sıkarak alıştırdım orada yatmasına. 7/24 değil tabii ama havlu yerdeyse genelde üstünde yatıyor bu şekilde
Ustune pelus battaniye atin icinde uyusunGelmiyo keşke gelse. Kulakları patileri buuz gibi oluyor hala uyumaya devam ediyor hiç kıyamıyorum
Uyumadığı ve sürekli bağırdığı için ayaktayımEğer balkonda yatmak istiyorsa demek ki üşümüyor, üşüse girer içeriye. Gece uyumayacak kadar dert etmeyin bırakın istediği yerde yatsın.
Aynen, merak etmeyin cindir onlar, rahat etmedikleri yerde yatmazlar. hatta eskiler der ki "kedinin yemediğini yeme, kedinin yattığı yerde yat". Kediler bir şey bozulmaya yüz tuttuysa et vb yemezlermiş. Benim kedim bir marka yoğurt dışında "doğal yoğurt" adı altında satılan hiçbir markayı yemiyordu. Bir de evde en iyi enerjisi olan yeri bulur yatarlarmış, bir de en rahat tabi :)Uyumadığı ve sürekli bağırdığı için ayaktayımuyumaya çalışınca gelip uyandırıyor balkona çıkacağım diye.
Hastalanır diye korkuyorum ama orengegrysky in yorumunu gördüyseniz onu deneyeceğim