bak canım önce sen saygılı biri olmayı öğren ve bir daha hasta mısın kelimesini bana kullanma her şeyden önce buradakilerin %80 i senin ablan sayılır sayılmasa bile insan olduğumuz için SAYGI ilk sayfada sana ge-ayet aklı başında yorumlar geldi SEN GELİP ÜNLEMLER ATARAK BANA NASİHAT ETMEYİN yazdın bu şekilde büyük harfle büyük harf internet dilinde bağırmadır ünlemin anlamını bence sende biliyorsun e sen toplu bir laf atında herkes de sana cevap verdi çünkü cevap hakkı tanıdın . Evet bir konuda haklısın hepimiz intikam almak istedim ama biz eski sevgilimizden,aldatan nişanlımızdan ya da aldatan eşimizden bize zarar veren birinden intikam almak istedik buradaki çocuğun suçu ne??? Sana pas vermemek ... Sen pardon neyin intikamını alıyorsun??? Bunu kendine sor bir önce bana kardeşimsin gibi dedi ondanda güzelim bana bakmadı pişman olsun neden arkadaşım sana bakmayan herkes sürünmek pişman olmak zorunda mı sana diyoruz ki bulaşma adam sana intikam alabileceğin bir şey yapmamış gayet kibarca derdini anlatmış. Böyle gidersen takıntılı olacaksın hadi ben hastayım diğer üye hasta şu hasta bu hasta hepimiz mi hastayız herkes aynı şeyi söylüyor kendine gel üslübunu da düzelt her şeyden önce insana saygılı ol