nasihat degil tavsiye lutfen..akrabam

bi kere yorum yapma şekliniz cok yanlış bayanlar bir kabulleninde onu küçümsemeden yorum yazsanız yine okeyim ama bunun da bir çizgisi olmalı

hoşuna gitmediyse cevap yazmasaydın bacım herseyı cevaplamak zorunda değilsiniz allahım ya her seye bir sey siz gercekten cok ukalasınız ağzınıza gelenii söyelemeyi biliyorsunuz tavsiye istiyorum dedim nasihat değil tavsiyen yoksa bu konuda da cok durma
Sana tavsıye versek sankı dınleyeceksın sen tavsıye ıstemıyorsun kı nasıl kotuluk yapabılırım dıye fıkır ıstıyorsun:) Bence aklını basına topla toplayamıyorsan bır psıkologa gıt destek al cıddıyım bak bu konuda şaka degıl yanı benım TAVSİYEM bu sana:)

Nasıl bir tavsiye istiyorsun? Adamı pişman etme yolları mı? Senin aklında ne gibi yöntemler var mesela?

Ortak çevrenizde bu şekilde adın duyulursa sen pişman olmayacak mısın?

şimdi adam nasıl pişman olacak bence bunu biz değil senin düşünmen gerek. uzaktan akraban seni kardeşi olarak gördüğünü söyleyip reddetmişse ne yaparsan yap pişman olmaz. hatta iftira atsan bile şu kızla az takılsaydım da başıma bela olmasaydı tarzında bir pişmanlığı bile olmaz. yani suikast düzenletip öldürsen, ölüm pişmanlığı ahireti bağlayan bir durumdur.

hani nasihat değil tavsiye istiyorum demişsin ya ona binaenaleyh yazıyım dedim; bu işe tavsiye ya da reçete yok. haa nasihat mı onu arkadaşlar etmişler zaten.

çok merak ediyorum yorum yaptım bende çünkü haklı olarak soruyorum hangi yorum da küçümsendiğinizi hissettiniz???
hasta mısın şaka giibi veya benim hakkımda ileri geri konusmalar işte gercek şu ki hepiniz en az bi kere bir erkekten intikam almak istemişsinizdir kandırmayalım kendımızı ben simdi böyle bir konu actım diye kimse beni günah keçisi yapamaz sanıım

hasta mısın şaka giibi veya benim hakkımda ileri geri konusmalar işte gercek şu ki hepiniz en az bi kere bir erkekten intikam almak istemişsinizdir kandırmayalım kendımızı ben simdi böyle bir konu actım diye kimse beni günah keçisi yapamaz sanıım

Aldatmistir, intikam istersin.
Kandirmistir, intikam istersin.
Yalan soylemistir, intikam istersin.

Bu adamin tek sucu sizi reddetmesi mi? Gerci guzel kararlar veriyor tebrik etmek lazim. Akilli adammis.

Bıkere şevmek kalp işidir..Adam sevmemiş ya sevmemiş..Bu ne bencillk..Herkesn hıssını kontrol etmek mecburıyetde mısn ? Bak tavsıyem şu..Aklını başına topla yoksa sen üzülursn..Sevmeyen ınsandan sana hayr gelmez..İntıkamn cezasını çekersn

bak canım önce sen saygılı biri olmayı öğren ve bir daha hasta mısın kelimesini bana kullanma her şeyden önce buradakilerin %80 i senin ablan sayılır sayılmasa bile insan olduğumuz için SAYGI ilk sayfada sana ge-ayet aklı başında yorumlar geldi SEN GELİP ÜNLEMLER ATARAK BANA NASİHAT ETMEYİN yazdın bu şekilde büyük harfle büyük harf internet dilinde bağırmadır ünlemin anlamını bence sende biliyorsun e sen toplu bir laf atında herkes de sana cevap verdi çünkü cevap hakkı tanıdın . Evet bir konuda haklısın hepimiz intikam almak istedim ama biz eski sevgilimizden,aldatan nişanlımızdan ya da aldatan eşimizden bize zarar veren birinden intikam almak istedik buradaki çocuğun suçu ne??? Sana pas vermemek ... Sen pardon neyin intikamını alıyorsun??? Bunu kendine sor bir önce bana kardeşimsin gibi dedi ondanda güzelim bana bakmadı pişman olsun neden arkadaşım sana bakmayan herkes sürünmek pişman olmak zorunda mı sana diyoruz ki bulaşma adam sana intikam alabileceğin bir şey yapmamış gayet kibarca derdini anlatmış. Böyle gidersen takıntılı olacaksın hadi ben hastayım diğer üye hasta şu hasta bu hasta hepimiz mi hastayız herkes aynı şeyi söylüyor kendine gel üslübunu da düzelt her şeyden önce insana saygılı ol

Akrabamdan cok fazla hoşlanıyorum uzak aktaba yakin degil. ama beni kardeşi olarak görüyor.. onu abim olarak görmediğimi soyledim ve oda bana ben seni kardesim olarak görüyorum dedi. Tip olarak gerçekten yanıma yakismayacak birisi. Ama abimin arkadasi oldugunu ve akrabam oldugunu bu yuzden olmayacagini söyledi. onu pişman etmek istiyorum artik beni kardesi olarak goruyor olamaz bu saatten sonra olsa da bisey degismez ama sadece pisman etmek istiyorum. Bu arada aramızda 3 yas var
başka akrabanız yok mu onlarda deneyin şansınızı .

al işte siz beni ne kadar tanıyorsunuz da böyle yorumlar yapbiliyorsuuz anlamıyorum

iyide seni zaten hiç tanımıyoruz ki?
istersen önce kendini anlat, hobileri fobilerini. seni tanıyalım o şekilde tanıyalım olmazmı ? yani buraya zaten konu açanları tanımadan yorum yapıyoruz anlatabildim mi?

burada bile kimse sana birşey demeden hemen saldırma derdindesin.. bir sakin ol olur mu.. seni tanımıyoruz.. tanımadığımız kişiye karşıda nefret, küçümseme gibi duygular hissedemeyiz..

Aldatmistir, intikam istersin.
Kandirmistir, intikam istersin.
Yalan soylemistir, intikam istersin.

arkadaşa katılıyorum

bak canım önce sen saygılı biri olmayı öğren ve bir daha hasta mısın kelimesini bana kullanma her şeyden önce buradakilerin %80 i senin ablan sayılır sayılmasa bile insan olduğumuz için SAYGI ilk sayfada sana ge-ayet aklı başında yorumlar geldi SEN GELİP ÜNLEMLER ATARAK BANA NASİHAT ETMEYİN yazdın bu şekilde büyük harfle büyük harf internet dilinde bağırmadır ünlemin anlamını bence sende biliyorsun e sen toplu bir laf atında herkes de sana cevap verdi çünkü cevap hakkı tanıdın . Evet bir konuda haklısın hepimiz intikam almak istedim ama biz eski sevgilimizden,aldatan nişanlımızdan ya da aldatan eşimizden bize zarar veren birinden intikam almak istedik buradaki çocuğun suçu ne??? Sana pas vermemek ... Sen pardon neyin intikamını alıyorsun??? Bunu kendine sor bir önce bana kardeşimsin gibi dedi ondanda güzelim bana bakmadı pişman olsun neden arkadaşım sana bakmayan herkes sürünmek pişman olmak zorunda mı sana diyoruz ki bulaşma adam sana intikam alabileceğin bir şey yapmamış gayet kibarca derdini anlatmış. Böyle gidersen takıntılı olacaksın hadi ben hastayım diğer üye hasta şu hasta bu hasta hepimiz mi hastayız herkes aynı şeyi söylüyor kendine gel üslübunu da düzelt her şeyden önce insana saygılı ol
canim sana demedi o biri hasta misin diye yazmis kiza onu soyluyor sana kucumsendim derken

Soyle dusunelim bir erkek senden çok hoslaniyor, takinti yapmis seni ve sen karsilik vermiyorsun bunu da uygun bir dille anlatmissin. Bu adam gelse senin hosuna gitmeyecek bilimum seyler yapsa. Napardin

Tamamen hırs , bencillik ,bunlar mevcut sizde. Şimdi adam bence kı düzgün bir adam çünkü genelde bu devırde kaşınanı kaşıyorlar efendı bırı kı senı reddetmnıs demekkı akrabasına yan gözle bakamayacak biri bu adamı ele aldıgımızda gayet normal. Sana nabtı umut mu verdı , senı yarı yolda mı bıraktı hayır. Bu ne ozguven arkadas ne demek ben pişman edecegım kelımesı dıkkt ette pişman olma

Adam bunu kabul edip duygulariyla oynayip biraksa yine intikam almak ister miydi acaba?

X