nasihat degil tavsiye lutfen..akrabam

kirmizisac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
23
2
27
Akrabamdan cok fazla hoşlanıyorum uzak aktaba yakin degil. ama beni kardeşi olarak görüyor.. onu abim olarak görmediğimi soyledim ve oda bana ben seni kardesim olarak görüyorum dedi. Tip olarak gerçekten yanıma yakismayacak birisi. Ama abimin arkadasi oldugunu ve akrabam oldugunu bu yuzden olmayacagini söyledi. onu pişman etmek istiyorum artik beni kardesi olarak goruyor olamaz bu saatten sonra olsa da bisey degismez ama sadece pisman etmek istiyorum. Bu arada aramızda 3 yas var

konunun gerçek olmadığını duşunuyorum. gerçekse bile çok saçma ve sağlıklı biri gibi duşunmuyorsun herkes akrabasına hallenecek kadar karaktersiz olmak zorunda değil adam seni kardeşi gibi gorduğunu söylemiş ve pişman etmek istiyorum diyorsun bunlar gerçek olamayacak kadar saçma

tavsiye uğraşma lütfen bu birini pişman etme merakınıza anlam veremiyorum yanisize bakmıyorsa illa ki pişman olması mı gerek ya da ona göre daha üstünseniz illa ki sizinle olması mı gerek bence uğraşmayın çünkü uğraştıkça farkında olmadan takıntı yaparsınız

arkadaşım nasihat etmiyoruz tavsiye veriyoruz farkına var bu bir rahatsızlık herkesin belli takıntıları rahatsızlıkları var senin ki de bu sana tavsiye uğraşma iyice takıntı yapacaksın daha kötü hale geleceksin bu bencilliktir çocukluktur ne demek beni istemedi pişman olsun, oldu başka arzun var mı canım??? bazı şeylere boşver demeyi öğrenin böyle takıntılı olarak kalırsınız sonra sana destek olmaya çalışıyoruz madem yorumları kaldıramayacaksın neden konu açıyorsun ki aynı temalı bir konunu daha okumuşluğum var

Ne yapalım pardon neden yazdın??? Sımdı senın gıbı mı dusunelım bızde bence sen gıt bır tedavı ol derım hırslarında, davranışlarında tam bir saçmalık!!! Yada yas kaç 16 ?
hoşuna gitmediyse cevap yazmasaydın bacım herseyı cevaplamak zorunda değilsiniz allahım ya her seye bir sey siz gercekten cok ukalasınız ağzınıza gelenii söyelemeyi biliyorsunuz tavsiye istiyorum dedim nasihat değil tavsiyen yoksa bu konuda da cok durma

NASİHAT İSTEMEDİĞİMİ SÖYLEMİŞTİM!!
Bak kuzum yasin 18 kapilmissin orasi tamam.. Ama sucu olmayan adami neden ve nasil pisman edeceksin? Mecbur mu seni sevmeye? "Beni aldatti onu pisman etmek istiyorum" desen neyse de adam seni kardesi olarak goruyor ve yakinlasmak istemiyor ne pismanligi allasen?

Baska isin gücün yok mu saplanti haline getirmissin akrabani, acidim cocuga valla..

Nazim Hikmet'ten bu dizeler geldi aklima: Yani sen elmayi seviyorsun diye elmanin da seni sevmesi sart mi?

Kardeşim gibisin diyen birine yaklaşmamalısın. Sen pişman olabilirsin
yok kararlı adam pişman olacak ya adam şeytana uyacak bununla sevgili olacak sonra ben kendime yediremiyorum diye ortada bırakacak buda gelip konu açacak terkedildim sebep bu bir kere de farklı görüşlere kulak verin bak bu üye arkadaş dahil cevap yazan herkes aynı şeyi diyor arkadaşa katılıyorum bulaşma ne bu bencillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…