- 15 Mart 2015
- 23
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi kirmizisac
Ne yapalım pardon neden yazdın??? Sımdı senın gıbı mı dusunelım bızde bence sen gıt bır tedavı ol derım hırslarında, davranışlarında tam bir saçmalık!!! Yada yas kaç 16 ?NASİHAT İSTEMEDİĞİMİ SÖYLEMİŞTİM!!
hoşuna gitmediyse cevap yazmasaydın bacım herseyı cevaplamak zorunda değilsiniz allahım ya her seye bir sey siz gercekten cok ukalasınız ağzınıza gelenii söyelemeyi biliyorsunuz tavsiye istiyorum dedim nasihat değil tavsiyen yoksa bu konuda da cok durmaNe yapalım pardon neden yazdın??? Sımdı senın gıbı mı dusunelım bızde bence sen gıt bır tedavı ol derım hırslarında, davranışlarında tam bir saçmalık!!! Yada yas kaç 16 ?
Bak kuzum yasin 18 kapilmissin orasi tamam.. Ama sucu olmayan adami neden ve nasil pisman edeceksin? Mecbur mu seni sevmeye? "Beni aldatti onu pisman etmek istiyorum" desen neyse de adam seni kardesi olarak goruyor ve yakinlasmak istemiyor ne pismanligi allasen?NASİHAT İSTEMEDİĞİMİ SÖYLEMİŞTİM!!
yok kararlı adam pişman olacak ya adam şeytana uyacak bununla sevgili olacak sonra ben kendime yediremiyorum diye ortada bırakacak buda gelip konu açacak terkedildim sebep bu bir kere de farklı görüşlere kulak verin bak bu üye arkadaş dahil cevap yazan herkes aynı şeyi diyor arkadaşa katılıyorum bulaşma ne bu bencillikKardeşim gibisin diyen birine yaklaşmamalısın. Sen pişman olabilirsin