Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya ben alıyodum elime mezurayı ölçüyodum internette yok göğüs ucundan omzunuza yok iki göğüs arası göğüs altı vb. diyodu ya nası ölççez şu meretleri şutarafagitti
Canım en doğru sütyeni seçmek için göğüslerindeki doğru ölçüyü bulman gerekiyor,ki sende bunun için çabalıyorsun . öncelikle göğsünün altından mezura ile ölç. Meme altı çevresi Sütyen bedeni 70 cm. ve altı 70 71 - 75 cm. arası 75 76 - 80 cm. arası 80 81 - 85 cm. arası 85 86 - 90 cm. arası 90 91 - 95 cm. arası 95 96 - 100 cm. arası 100 Sütyen cup (bone) ölçüsünü bulmak: Mezuranızı yine sırttan öne doğru, ancak bu kez memelerinizin ucundan (üstünden) geçecek biçimde çevreleyin. Çıkacak olan deger, birinci aşamada elde edilen meme altı çevresi degerinden daha fazla bir uzunluk olacaktir. Bu fark cup ölçüsünü bulmamıza yarar. Fark Cup ölçüsü 6.5 cm.den küçükse A 6.5 - 13 cm. arası B 14 - 19.5 cm. arası C 19.5 - 26 cm. arası D 26 cm.den büyükse DD Yani 75 bedenin C göğüs ucu ölçün çıkıyorsa sütyen bedenin 75C dir.