• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl südyen almalıyım??

BATINCIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar merhaba;
20 gün önce 285cc kas üstü ameliyat oldum.haftaya sporcu südyenimi çıkarıyorum.dr verdiği süre bitiyor.fakat dr.kesinlikle telli takmayacaksın diyor.mağazadan südyen alayım dedim.ama telsiz olanı yokki hiç ya delikafadulden
ayrıca telli olanlardan denedim alttan destekli olunca daha hoş duruyor gögüsler.benimki kas üstü olduğundan mı nedir alttan dolguluda dekolta süper duruyor.
sizler naıl südyen kullanıyorsunuz.:hulya:

canım ben bugün ameliyat sonrası ilk sütyenlerimi aldım:)ama telsiz sütyen almadım bana doktorum öyle bişey demedi...sadece bitane sporda ve evde giymek için tamamen penye bi sütyen aldım ama diğerleri telli...alırken biraz zorlandım çünkü bedenim tam kaç oldu bilmiyodum...ama ikinci girdiğim mağazada kızlar baya yardımcı oldu ölçtüler 34B çıktı,normal desyeksiz sütyen aldım bitanede az destekli aldım çok güzel oldular giymeye sabırsızlanıyorum:)bide push-up ları denedim meraktan onlar güzel olmadı çünkü hala çok yumuşak diiler,zaten ilgilenen bayanda sizin böyle desteğe ihtiyacınız yok dedi sarkmış yada küçük göğüslerde veriyoruz dedi.sizin göğüsleriniz çok güzel dedi anlamadı estetik olduğunu:)))

Back