Narsistten kurtuldum

Tebrik ederim. Ben de bir narsistle birlikteymişim ve maalesef ayrıldıktan sonra onun bir narsist olduğunu psikoloğum vasıtasıyla anladım. Çok zor bir durum ama üstesinden kalkabildiğiniz ve güçlü durduğunuz için tebrik ediyorum

Bu yaptıklarınızı hiç kimseye yapmayın.
Kimseyi bu kadar tepenize çıkarmayın.
Çöp bile kendini bulunmaz bir parça zanneder bu yaptıklarınızla.
Evlilik, sevgililik kölelik değildir yazık canınıza.

Teşekkür ederim

Kurtulmak sancılı bir süreç , insan kendine üzülüyor yaptıklarına üzülüyor. Ama nihayetinde hiçbir acı kalıcı değil. Bundan sonra iyi insanlar çıksın karşınıza.

GGelmiş geçmiş olsun, darısı kurtulmaya cesaret edemeyenlerin başına

Asıl Defonun kimde olduğunu biliyoruz önce aynaya bak diyebilmişsinizdir umarım. Ah bu hayvanlara nasıl sabrediyorsunuz. Eşimin sesi yükselse, gereksiz sinir yapsa kıyameti koparıyorum ben. Nasıl bir sabır var sizlerde

Bu yaptıklarınızı hiç kimseye yapmayın.
Kimseyi bu kadar t

Demedim çünkü benim için bunu yüzüne vurmak ölüm gibi bişeydi ailemden öğrendiğim aldığım terbiye gereğince ama şua n keşke deseymişim diyorum çünkü kendisi o yapmaz dediğim herşeyi yaptı

Evet kendileri olayları o raddeye getirene kadar arsızlaşıyorlar giderek dozu arttırıyorlar en sonunda bizler tahammül edemeyecek seviyeye gelince de son vuruşu yapınca bütün suçu bize yıkıveriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…