Narsistik kişilik bozukluğu olan bir eşle yaşayan var mi?

Dilek90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
24
7
1
Başlıkta olduğu gibi eşimde de narsistik kişilik bozukluğu var ve yaptığı kötü şeylerden hep beni sorumlu tutuyor. Mesela 20 senelik evliyim sekreteriyle imam nikahı yaparak evlenmiş bir kız çocukları oldu. Bunu yapmaya sen ittin beni diyor. Ne yapmam lazım bilemiyorum. Boşanma davası açtım, senin beni boşama Hakkı'n yok diyor. Çıkmazdayım yardım edin lütfen. 3 çocuğum var en ufağı 16 yaşında.

Yardımcı olabilecek kimse yok mu (

Bu konu suclamanın cok otesınde, esınızın baska esı var ve baska bırınden cocugu var... devam etmek tabı kı tercıhınız ama kurtarın bu hayattan kendınızı dıyebılırım sadece. Neysekı en kucuk cocugunuzda 16 yasındaymıs.

Esinizin bir kisilik bozukluğu olmasi sizin onu sineye cekip kendi hayatinizi mahvetmeniz gerektigi anlamina gelmiyor. Ne olursa olsun adam gidip baska bir kadınla birlikte olmuş ve cocuk yapmis hemde sizinle iliskisi bitmemisken ve sizden 3 cocuk sahibiyken! Bunu gururunuza nasıl yediriyorsunuz ? Tabikide onu boşamaya hakkınız var sizin yokta kimin olacak! Bence bu karar sizin ve cocuklariniz icin en iyisi olacak onları da böyle çarpık bir iliskiye maruz birakmamaniz en doğrusu.

evet anlattıklarınızdan belli narsist olduğu, her şeyi kendine yontmuş. böyle insanlardan ayrılmak kurtulmak çok zordur terk edilmeyi kabul etmezler.
becerebiliyorsan kurtul tabi ki çünkü değişmez ve daima seni suçlar kendini haklı görür.

Normal bir insan olmadığını biliyordum ama net bir şey düşünemiyorum tali bu hastalığı duyana kadar. Araştırdım bu hastalığın özellikleri eşime uyuyor boşanma kararını çocuğunu öğrenince verdin ve hemen bir avukata gittim. Me yazık ki eşim buna hiç yaklaşmadı hatta şaka yapıyorum düşündü. İlk başta yalvardı hata yaptığını söyledi sonra tehdit etmeye başladı aileme zarar vereceğini ima etti hayatımı zindan edeceğini söyledi. İlk başta korktum tabi ki çünki gerçekten ne yapacağı belli olmayan bir insan, bu sefer o bana zarar vermek istiyor öyleyse bende ona zarar vereyim madem dedim. Belki bıkar kendiliğinden gider diye düşündüm. Her fırsatta onu suçladım her gün kavga vardı evde. Ama ona zarar vereceğim diye çabalarken öfkem günden güne artıyordu bu sefer bana daha çok psikolojik zarar vermeye başladı. Dayanılmaz hal aldı ruh gibi dolaşıyordum öfkemi nasıl kusarım planlarıyla geçiriyordum tüm günümü bu da beni yıpratıyordu. Bu insana nasıl zarar verebilirim peki? Hayatı bu zamana kadar kek gibi yaşadı hala devam mı yaşayacak? Dünya bu kadar adaletsiz mi?

Avukat tutup yasal haklarınızı kullanın.Eşiniz kendi adaletini kurmuş buna hakkı yok.Ona ve diğer kadına dünyayı zindan edebilirsiniz .Güçlü durun.Korkmayın.Uzaklaştırma kararı çıkartabilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…