- 22 Şubat 2025
- 74
- 26
- 3
- Konu Sahibi mihrimahinannesii
kızlar 4 yıldır aynı yerde memurum ,küçük bir doğu şehrinde. müdürüm de oralı hatta çoğu iş arkadaşımda oralarılılar. müdür ise 10 yıldır orada torpilden vs olsa gerek yerinden kımıldamamış ayrıca lojmanı da işgal ediyor evi olmasına rağmen. yetmezmiş gibi kurumda sadece kendi hemşehrililerine ayrıcalıklı davranıyor. mesela onlar izin bile almadan hastaneye, araba bakımına, misafirliklerine vs gidebiliyorken bize izin konusunda sıkıntı çıkartıyor. yaptığım işi beğenmez,küçümser. özel hayatıma karışır tepki gösterince daha da kızışır ortalık.mesela lise mezunu adam mevzuata uymamasına rağmen bana emrivaki konuşur çünkü arkasında müdür var. öyle lanet bir adam. resmen mobbing yapar.hemşehrileri de bi o kadar sıkıntılılar kendileri bir olup bizi dışlarlar ,hakimiyet kurmuşlar iyice.
şimdi benim tayinim bu adamın elinde yani mevzuat bu şekilde maalesef. tayin dilekçemi onaylaması lazım. henüz bu konuyu açamadım büyüı ihtimalle onay vermeyecek. ama gercekten bu durum beni aşırı geriyor kurtulmak istiyorum buradan. nasıl ikna edebilirim ?
şimdi benim tayinim bu adamın elinde yani mevzuat bu şekilde maalesef. tayin dilekçemi onaylaması lazım. henüz bu konuyu açamadım büyüı ihtimalle onay vermeyecek. ama gercekten bu durum beni aşırı geriyor kurtulmak istiyorum buradan. nasıl ikna edebilirim ?