Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üç ürününü kullanıyorum
Allık, far, parlatıcı.
Kesinlikle tavsiye ederim, verilen meblayı hakediyor. Tereddüt dahi etmeyin.
Mrb :)
Bende allığını kullanıyorum Matahari, çok seviyorum :) Ama başka ürününü kullanmadım, almayı düşünüyorum..
Onun için bir sormak istedim yorumlarını merak ettim :) Farları kalıcı mı? Dökülme yapıyor mu ? :))
merhaba :)
ben de orgasm blush kullanıyorum çok çok memnunum. farlar kesinlikle dökülme yapmıyor,yoğun ve yumuşak. kesinlikle uçmuyor. yalnız yumuşak ve yoğun olduğu için sürümü biraz zor yani kaydırdığın zaman diyelim temizlerken daha da dağıtabilirisn krem lazım.
parlatıcılar asla yapış yapış olmuyor
kozmetik konusunda bana güvenebilirsin çünkü neredeyse tüm ünlü ve pahalı markaları kullandım, nars çok çok kaliteli
muadil olarak boby brown'u da deneyebilirsin.
bobbi brown ın fırçalarını, far paletini, allığını kullanıyorum, bencede nars gibi gerçekten çok kaliteli.. :)
Nars ın allıkları ve rujları ilgimi çekmeye başladı benimde, onun için bakıyordum yorumlar nasıl, her kullanan çok memnun :)
O zaman farlarından da rujlarından da alıcam, sana güveniyorum :)))
Rujlarının rengi harika, ben ki zor beğenirim, bunlara bayıldım :)
Farların renkleri çok güzel, baya beğendim :)
Ayrıca çok tşk ederim zaman ayırıp yazdığın için :) Gerçekten çok saol :)
asıl ben memnun oldum, kozmetik konusunda bir başlık yok idi.
fikirlerimizi paylaşmış olduk : ))
bilmesem karşılaştırma şansım olmasaydı sana güven demezdim inan.
denemeni şiddetle tavsiye ediyorum. aldığın vakit hangisini tercih ettin bana yazmayı unutma : ))
asıl ben memnun oldum, kozmetik konusunda bir başlık yok idi.
fikirlerimizi paylaşmış olduk : ))
bilmesem karşılaştırma şansım olmasaydı sana güven demezdim inan.
denemeni şiddetle tavsiye ediyorum. aldığın vakit hangisini tercih ettin bana yazmayı unutma : ))
Mrb :))
Tavsiyene uydum ve hiç aklımda yokken NARS ın 4 tane rujunu aldım, süpermiş :) Bunca zmn almamam hata :)
Allık aldım, bende zaten matahari vardı, gilda aldım, bir tanede orgasm aldım :)
Birde satıcılar bronzlaştırıcı laguna'sını çok önerdiler, onuda aldım :) Nars'ci oldum iyice sayende :))
rujları harikaymış, dediğin kadar var :)
allıklarını zaten biliyordum meşhur zaten ünü var bi kere ama rujları çok ii gerçektende :)
hepsini güle gle kullan, sevecegine emindim inan. ruj hiç denemedim bak ben de senin tavsiyene uyup en kısa zamanda sephora'nın yolunu tutacağım . Nişantaşı City's uzak kalıyor sephora'da da aynı çeşit var. : ))
bu arada allık konusunda hiç değiştirme, farklı bir çok marka kullandım ama bu farklı glow yani glow : ))
not : sakın ola ki beni de ingilizce kelime kullanıp da türkçingilizce konuşan biri sanma nars'da ki satıcı kız allığı önerirken işte bu ürün çok farklı şöyle böyle glow yani glow
:)) demişti..
bu tarz konuşanlara hayli öfkeli olmama rağmen basiretim bağlanmıştı ve gülmüştüm : ))
Super orgasm almayı düşünüyorum bende
Fiyatı ne kadar acaba biliyor muusunuz?
Super orgasm almayı düşünüyorum bende
Fiyatı ne kadar acaba biliyor muusunuz?
hayatım 112 tl.
mrb :)
benim mağaza kartım vardı, onun için hatırlamıyorum :) Birde baya bi ürün aldım ben, ama telefon açıp sorabilirsin yada internette yazıyordur :)
Super orgasm da güzel, doğru tercih bencede :))))