Dudak Makyajı Nars Rujları

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
narsın rujlarını bilmiyorum ama allıklarının mükemmel olduğunu biliyorum, almayı da düşünüyorum.
genel olarak çok iyi bir marka duyduğum kadarıyla. :1rolleyes:

nars hollywood starlarının tercihi çok güzel ve çooook pahalı bi kozmetik markası en bilindik ürünü de orgasm isimli allıkları
kendi paramı kazandığım zaman ben de kullanmayı düşünüyorum şimdi aileme aldırmaya utanıyorum:) zaten yeteri kadar gereksiz masrafa neden oluyorum ama gerçekten ürünleri çok güzelmiş rujları da güzelmiş dudakları kurutmuyormuş bir de renk skalası çok genişmiş öyle okumuştum dergilerden cosmopolitanda instyleda falan

2 sene oluyo bana glossu hediye gelmişti açık söyliyim çok abartılacak bişe değildi yani bence dior ve loreal daha başarılı gloss konusunda ama katı rujları güzel olabilir bilmiyorum denemeden bilemezsin satılan yere sor istersen testeri varsa al dene sonra kararını ver

benimkide gloss hediye geldi biraz koyu bir renk ama idare eder yinede, merak ettigim şey ben öyle aman aman bir özellik göremedim neden fiyatı yüksek o zaman birde bu glossların far olarak kullanılabiliyormuş bu konuda bilgisi olan varmı?kafamçokkarıştı

şirine sana katılıyorum aman aman bişe değil ama fiyatları çok yüksekmiş ama zaten chanel ve lancoma bile laf söylüyolarsa ürünleri beğenmemezlikten gelen varsa(tabi bunların dışında daha önemli markalar da var türkiyede satılmayan) demekki pahalı olan her ürün iyi değil insan kendi zevkine uyanı kullanmalı bence

nars orgasm allık mükemmel almayı çok istiyorum acaba sadece istanbulda mı var?izmirde falan yok mu? netten alışverişe güvenemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…